A legjobb anyák napi ajándékok

Május első vasárnapján, azaz idén május elsején az édesanyákat ünnepeljük. Ez az ünnep remek alkalmat ad arra, hogy megmutasd anyukádnak, hogy mennyire értékeled mindazt, amit érted tett és tesz. Ha teheted, töltsd vele az egész napot, és lepd meg őt egy szívének kedves programmal, plusz egy olyan anyák napi ajándékkal, mely soha nem múló szeretetedre emlékezteti őt. Tökéletes választás lehet egy szép ékszer, amit mindig viselhet, így bármikor ha rápillant, a köztetek lévő elválaszthatatlan kapocs jut majd az eszébe.

Ha még csak keresed a megfelelő anyák napi ajándékot, böngészd végig válogatásunkat, amiben csak olyan darabokat gyűjtöttünk össze, melyeket minden édesanya örömmel viselne.

Anyák napi Pandora ékszerek

A Pandora minden évben jelentkezik egy szívhez szóló anyák napi kollekcióval, és ez szerencsére idén sincs másként. Legújabb ékszereik az édesanyák előtt tisztelegnek és telis - tele vannak az anyai szeretetet szimbolizáló és a család fontos szerepére utaló motívumokkal. A családi kötelékeknél nincs fontosabb, egy édesanya szereteténél pedig semmi sem erősebb. Ezen gondolatok mentén születtek meg a Pandora különleges anyák napi charmjai, melyek között egészen biztosan találsz te is olyat, ami kifjezei az érzéseidet. Nézd meg őket, ide kattintva! Ráadásul ha most 31.900 Ft felett vásárolsz Pandora ékszereket (Juta Klub tagok 28.900 Ft felett), ajándékba adunk egy szívzáras merev Pandora karkötőt is a készlet erejéig, amivel kiegészítheted az anyák napi ajándékod.
A Pandora ellenállhatatlan szettekkel is készült az alkalomra, amiket most 20 % kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Mindenképpen vess rájuk is egy pillantást ide kattintva. 

Anyák napi ajándékok Pandora

Színes meglepetések

Ajándékozz anyák napjára egy olyan különleges kiegészítőt édesanyádnak, mely feldobja az egész ruhatárát. Elég egyetlen nem mindennapi ékszer, és máris trendibbnek, divatosabbnak érezheti magát. Ajándékozd neki ezt az élményt egy játékos Coeur de Lion ékszerrel. A márka termékei vibráló színviláguk és lenyűgöző formáik miatt töretlen népszerűségnek örvendenek az egyediséget kedvelő ékszerrajongók körében. Ha anyukád is ilyen, biztosan imádni fogja a Coeur de Lion bármelyik fülbevalóját, karkötőjét, vagy nyakláncát.
A Coeur de Lion darabjai különlegesek ugyan,de időtlenek és univerzálisak is. Ragyogó színeikkel izgalmas játékot csempészhetnek egy elegánsabb vagy épp üzleti öltözékbe, de jól mutatnak a hétköznapokban is, akár egy laza farmer és blúz összeállítással viselve is. Fedezd fel őket ide kattintva!

Anyák napi ajándékok Coeur de Lion

Klasszikus anyák napi ajándékok

Amennyiben édesanyád inkább a klasszikus, életre szóló darabokat kedveli, válassz neki egy gyönyörű arany ékszert. Nem tévedhetsz egy csillogó arany fülbevalóval, egy finom karkötővel, de biztos nagy becsben tartana egy szív medálos arany nyakláncot is. Anyák napi ajándéknak ennél nehezen találni megfelelőbbet. Figyeld meg anyukád meglévő ékszereit, nézd meg milyen stílusú darabokat hord, így könnyebben megtalálhatod azt az ékszert, ami biztosan tetszene neki. Arany ékszer kínálatunkat ide kattintva érheted el. 

Anyák napi ajándékok arany