Ismerd meg a Pandora Me kreatív világát!

A Pandora Me a jól ismert Pandora márka egyedi stílusú kistestvére. A márka kötelékébe tartozó új ékszerek egy kicsit olyanok, mint a lego. Vannak benne elemek, amelyekkel hosszabbítani, vagy kiegészíteni tudsz, és vannak benne olyan darabok, amelyekkel pedig inkább díszíteni. Ebben a cikkben a Pandora Me univerzumában segítünk eligazodni.

Borítékolható egyediség

A Pandora Me család tagjai egytől egyig friss, fiatalos és egy kicsit fesztiválos hangulatú ékszerek. A 2021 ben megújult kollekciót a nem mindennapi formák és a feltűnő színek egyaránt jellemzik. Így ezek az ékszerek főként azokat az embereket szólítják meg, akik szeretik az extravaganciát és a lazább öltözködési stílust. Bár egy jól összerakott Pandora Me nyaklánc vagy karkötő egy elegánsabb ruhát is figyelemfelkeltően egészíthet ki, így bátran lehet velük kísérletezni a letisztultabb szettekhez is.

Pandora ME

De a legizgalmasabb még sem ez ebben az ékszercsaládban. Hihetetlen népszerűségének legfőbb oka, hogy még nagyobb variálhatóságra ad lehetőséget, mint általában a Pandora ékszerek. A Pandora Me termékcsaládot úgy alakították ki, hogy a csatlakozók, láncszemek és medálok, függők segítségével akár nap, mint nap új ékszert tudjunk alkotni magunknak. De nézzük is meg, hogy mi mire való és hogyan tudjuk használni őket!

A Pandora Me nyakláncok és karkötők

A Pandora Me elemei a Pandorától már megszokott magas minőségű alapanyagokból készülnek, és a megmunkálásuk is ugyanazzal a precíz szakértelemmel történik, mint ahogyan ezt már a márkától megszokhattuk. Ez azt jelenti, hogy az ékszereket 925 sterling ezüstből vagy 14 karátos rozé arannyal bevont különleges Pandora ötvözetből készítik, és a kövek mindig kézimunkával kerülnek rájuk.

Nagyon fontos azonban azzal is tisztában lenni, hogy a Pandora Me kollekció darabjai nem kompatibilisek más Pandora ékszerekkel. Vagyis a Pandora Me darabjai csak Pandora Me darabokkal kombinálhatók.

A Pandora Me nyakláncok és karkötők láncszemekből épülnek fel, amelyek szabadon bővíthetők és variálhatók. A nyakékek és a karkötők is alapvetően rendelkeznek nyitható láncszemekkel, amelyeket szabadon cserélgethetsz, vagy épp hosszabbíthatsz más külön megvásárolható egyedi láncszemekkel, vagy csatlakozókkal. A láncszemek lehetnek egy vagy kétszemnyi hosszúságúak, színesek vagy feliratosak, esetleg kövekkel gazdagon megszórtak. A láncszemek alakja mindig ovális, a feliratok pedig pozitív és erőt adó üzenetek, mint például power, believe, dream.

Pandora ME

A nyakláncok és karkötők azonban nem csak láncszemekkel, hanem csatlakozókkal is bővíthetők, amelyek kerek vagy épp szív formájúak. Romantikus hangulatban ébredtél? Cseréld ki a nyakláncodon az egyik láncszemet mondjuk egy lila szív csatlakozóra! Buliba indulsz? Akkor válassz egy olyan láncszemet, ami kövekkel gazdagon kirakott!

A hangulatodat és stílusodat még erőteljesebben kifejezheted, ha ezeket a nyitható láncszemeket tovább díszíted mini medálokkal és függőkkel. A mini függők kisebbek, mint a medálok, így mondjuk a Pandora Me gyűrűkhöz és fülbevalókhoz jobb választásnak bizonyulnak.

A medálok különböző méretekben kaphatók (20, 16 és 14 mm-es átlóval) és a csodálatosan mutatnak a nyakláncokon és karkötőkön egyaránt. Fontos azt is tudni, egy csatlakozó maximum 8 Pandora Me mini függő charmmal, vagy 3 Pandora Me medállal használható a kényelmes viselet érdekében.

A Pandora Me gyűrűk és fülbevalók

A Pandora Me gyűrűk a halmozásra lettek tervezve. A különböző színes gyűrűket egy úgynevezett gyűrűcsatlakozóval foghatsz össze, amelyekre még mini függőket is rakhatsz. A Pandora ME gyűrűcsatlakozón legfeljebb három gyűrűt és legfeljebb három mini függőt viselhetsz. Egy ilyen rétegezés biztosan nem jön szembe majd veled az utcán.

A gyűrűk között a kollekcióban találni fogsz olyat is, amelyik feliratos és hátul nyitott. A nyitott tervezés csak dizájn elem, nem a gyűrű méretének alakítására szolgál. A nyitott gyűrűkből többféle méret létezik, hogy a kisujjadtól a hüvelykujjadig találj méretben megfelelőt.

Pandora ME

A Pandora Me fülbevalók szintén tovább építhetők akár függőkkel, akár láncszemekkel vagy csatlakozókkal. A lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Ha tetszenek a vagány, fiatalos stílusú Pandora Me kollekció ékszerei, akkor nézz körül
webshopunkban, hiszen most egy remek akcióval is várunk. Alkosd meg saját Pandora Me
ékszered és spórolj 20 %-ot!
Válassz egy hozzád illő karkötőt, fülbevalót vagy nyakláncot, adj hozzá legalább két stíluselemet és szerezz 20% kedvezményt az összeállításodra!