Kedves Vásárlónk!

A napokban egy fontos informatikai átállást hajtunk végre, ezért átmenetileg a megszokottnál kevesebb termék érhető el az oldalunkon.

Ha teheted, nézz vissza pár nap múlva, és ismét kedvedre válogathatsz majd.

A megrendelések feldolgozása zökkenőmentes, folyamatos.

Megértésetek és türelmetek köszönjük :)

Juta óra-ékszer csapata

Pandora

Kép

Pandora ME romantikus rózsa mini függő Sárga arany Charm

10 500 Ft

Kép

Pandora ME szerelem nyila mini Rozé arany Charm

12 800 Ft

Kép

Pandora ME szív alakú szög stílusos dupla láncszem Rozé arany Charm

21 200 Ft

Kép

Pandora ME stílusos pavé dupla láncszem Rozé arany charm

19 800 Ft

Kép

Pandora ME pavé és fekete dupla Rozé arany Gyűrű

19 800 Ft

Kép

Pandora ME fazettált csillag Sárga arany Charm

12 800 Ft

Kép

Pandora ME stílusos pavé dupla Sárga arany láncszem Charm

17 500 Ft

Kép

Pandora ME Pavé Láncos sárga arany színű fél pár fülbevaló

16 200 Ft

Kép

Pandora ME stílusos Rozé arany Gyűrűcsatlakozó

8 800 Ft

Pandora Me kollekció

Pandora Me a Pandora ékszercsalád vagány, fiatalos és lendületes ága, amely az önkifejezés igazi szabadságát biztosítja azoknak, akik ezeket az ékszereket választják. A Pandora Me charmok, karkötők, medálok, gyűrűk, nyakláncok és fülbevalók ugyanis az ékszerek variálhatóságának új dimenzióját nyitják meg.

A kollekciónak köszönhetően szárnyalhat a képzelet, mert az ékszercsalád az egymáshoz kombinálható és nyitható elemeinek köszönhetően, szabadon alakítható. A termékcsaládba tartozó alapékszerek, mint például a karkötők és nyakláncok, jellemzően nagyobb láncszemekből állnak.

A karkötők mindegyikén 3 darab nyitható láncszem is található. Ezek a szemek adnak otthont a függő charmoknak vagy medáloknak. De ki is cserélhetők az úgynevezett csatlakozókra (színes, feliratos, dupla vagy köves láncszemekre), hogy a viselőjük a lehető legpontosabban fejezhesse ki magát.

Az ékszerek karabineres záródása is a Pandora Me védjegyei közé tartozik.

A Pandora Me fülbevalókat pedig szintén a szabad változtathatóság miatt soha sem párban, hanem egyesével lehet megvásárolni.

A márkától megszokott módon a Pandora Me ékszerei is minőségi alapanyagokból és kézi munkával készülnek. A rendkívül jó minőségű sterling ezüst vagy a különböző arany fajtákkal borított kivitelezés mindig eredeti és egyedi. A fénylő tűzzománcfestés és a ragyogó kristályok pedig az olyan kiegészítőkön is megjelennek, mint a csatlakozók vagy a hosszabbításra szolgáló láncszemek.

A fiatalos, friss Pandora Me charmok pedig színt és lendületet vihetnek bármely korosztály megjelenésébe.

A Pandora Me a színeken és a szimbólumokon kívül sokszor használ feliratokat is, melyekkel még erőteljesebben fejezhetők ki azok az üzenetek, amelyeket a külvilágnak szánunk. A színes, bulis hangulatú ékszerek között időnként klasszikusnak számító elemek is felbukkannak. A gyöngy vagy a ragyogó kövek sokasága lehetővé teszi, hogy egy Pandora Me ékszer ne csak a hétköznapok, hanem akár az alkalmak viselete is lehessen.

A ME darabokkal a rétegezhetőség lehetőségét is megkaphatjuk. A Pandora Me gyűrűk például nem csak egymásra halmozhatók a gyűrűcsatlakozók segítségével, hanem akár még mini függőket is fűzhetünk rájuk. Sőt, az igazán merészek ezeket a függőket hordhatják medálként is vagy akár felfűzhetik őket egy Pandora Me fülbevalóra is.

A Pandora Me ékszerei biztosan nem zárják viselőjüket korlátok közé. A Pandora Me csatlakozók, nyitható láncszemek, medálok, illetve függők segítségével az önkifejezés és az alkotás még nagyobb teret kap.

A kollekció ékszerei halmozhatók, hosszabbíthatók vagy akár extrém módokon is viselhetők. A szabadon variálhatóságnak csupán egy kritériuma van: a Pandora Me kollekció elemei csak egymással kombinálhatók. Vagyis a Pandora Me charmok csak Pandora Me karkötőkön, nyakláncokon, fülbevalókon és gyűrűkön viselhetők.

Építsd és ragyogtasd fel az egyéniségedet a Pandora Me vagány ékszercsaládjának segítségével. Meséld el velük a külvilágnak, hogy ki vagy te, vagy épp milyen a hangulatod ma! Nézz szét webshopunk széles Pandora Me kínálatába és válogasd ki azokat az ékszereket, amelyek leginkább illenek hozzád!