Fedezd fel a Thomas Sabo 2023-as tavaszi/nyári ékszereit!

Ezekben a pillanatokban kerülnek ki boltjaink polcaira és webshopunkra a Thomas Sabo legújabb ékszerei. Ismerd meg az elsők között az újdonságokat!

Rózsaszín álomvilág 

Az ikonikus Thomas Sabo Heritage kollekció a szezon kötelező színével, a rózsaszínnel bővül. Ez a vidám, frissítő árnyalat egyik nő ruhatárából sem hiányozhat 2023-ban, de a Thomas Sabonak köszönhetően már izgalmas ékszereket is találsz ebben a színben.

Az idei Heritage kollekció egyfajta tisztelgés az időtlen és sokoldalú, ikonikus Thomas Sabo-designok előtt. Minden ékszer 925-ös sterling ezüstből készült, amit kézzel beillesztett fazettált cirkónia kövek díszítenek. Ha szereted a különleges ékszereket, akkor ezt a geometrikus esztétikát és csillogását ötvöző kollekciót egyenesen imádni fogod. Az ékszerek egytől egyig elegánsak, minimalisták és kifinomultak, de mégis látványosak. Nem lehet elmenni mellettük szó nélkül.

Thomas Sabo rózsaszín ékszerek - 2023 tavaszi kollekció

Egyszerű, de nagyszerű formák

Ha a rózsaszín nem a te színed, akkor is találhatsz pár új kedvencet a Thomas Sabo legújabb ékszerei között. Az új Sparkling Circles és Together kollekció középpontjában a minimalista, mégis részletgazdag minták állnak, melyek garantálják a kifejező stílusjegyeket. Izgalmas formatervezésű 925-ös sterling ezüstből készült láncok, karkötők, fülbevalók és gyűrűk várnak rád, melyek tökéletes társaid lehetnek a mindennapokban. Akár egy életen át.

Thomas Sabo ékszerek - 2023 tavaszi kollekció

Ragyogó fekete Thomas Sabo ékszerek

Aki a kifejezőbb ékszereket kedveli, az sem fog csalódni. Az új Thomas Sabo ékszerek között találtok csillogó, fekete kövekkel díszített darabokat is. Ahogyan a képeken is láthatjátok ezek az ékszerek stílusukban minimalisták, a fekete kövek ragyogása adja meg az ékszer egyediségét. Ezek a láncok, fülbevalók és gyűrűk kiegészíthetik egy elegáns szettedet, de feldobhatják a legegyszerűbb farmeres összeállításod is. Csak rajtad múlik mivel kombinálod őket.

Thomas Sabo fekete ékszerek - 2023 tavaszi kollekció

Új Thomas Sabo charmok és a Charming Pop kollekció

A márka idén tavasszal a pimasz, vidám és bájosan játékos Charming Pop sorozattal is újít, amiket az Y2K trend, valamint a 70-es és 90-es évek ékszerei inspiráltak. A pasztell rózsaszín, kék és zöld szemet gyönyörködtető árnyalataival ezek az ékszerek a fagylaltokra és cukorkákra emlékeztetnek, így mindig mosolyt csalnak majd az arcodra.

A charmok mindegyike vidám hangulatú és elképesztően színes. Témái az utazást és az élet szeretetét jelenítik meg. A kollekció központi eleme a lufikra emlékeztető pasztell színű szivecske, amit egy ragyogó, szintén színes cirkónia díszít. Ez a motívum megjelenik charmokon, karkötőkön, sőt imádnivaló gyűrűkön is. Igazán különleges darabok, melyekkel kifejezheted egyéniséged.

Thomas Sabo Charming Pop

Nézz körül az újdonságok között, és válaszd ki az elsők között a kedvenceidet!