Bemutatkozik a Juta új márkája, a Coeur de Lion

A tavasz és jó idő beköszöntét egy új, igazán színes és vidám márkával ünnepeljük. A Coeur de Lion üde színfolt az ékszerek palettáján, mely mostantól a te kiegészítőid között is ott lehet. Tudj meg mindent az újdonságokról, és válaszd ki közülük új kedvenceid!

Coeur de Lion

A Coeur de Lion története

A stuttgarti székhelyű Coeur de Lion ékszermárka 1987-ben robbant be a köztudatba. A márka alapítója, Carola Eckrodt formatervező egészen újszerű anyagokkal és formákkal kezdett el kísérletezni, amelyek akkoriban még szokatlannak számítottak az ékszerek világában.

Az avangárd, játékos formákról ismert márkának a világhírnevet a fenti fotókon is látható GEOCUBE kollekció hozta meg 1999-ben. 
Ez a Bauhaus által ihletett kocka kollekció azóta ikonikus formatervezési klasszikussá vált, és több nemzetközi elismerést is szerzett. 2018-ban például elnyerte a német formatervezési díjat (German Design Award) is.  A Coeur de Lion GEOCUBE kollekicója minden szezonban megújul, az aktuális trendeknek megfelelően új színekkel gyarapodik, így ez az ikonikus szett ma már rengeteg színkombinációban elérhető.

A Coeur de Lion stílusa

A Coeur de Lion célja, hogy ékszereik bármikor, bármilyen alkalomkor megállják a helyüket. Stílusuk gyönyörűen megragadja a korszellemet, de mégis univerzális és időtlen. Ékszereik vibráló színvilágának és lenyűgöző formáinak köszönhetően töretlen népszerűségnek örvendenek az egyediséget kedvelő ékszerrajongók körében, de legújabb darabjaik között megtalálhatóak már a természet ihlette, klasszikusabb színek is, így azok is találnak náluk kedvükre való darabokat, akik kerülnék a feltűnést.

Ékszereiket mérnöki pontossággal tervezték, a tiszta formák és arányok tökéletessége ihlette őket. Kínálatukban találsz nyakláncokat, karkötőket és fülbevalókat is, melyek szettben viselve, de külön – külön hordva is lenyűgözőek. Ragyogó színeikkel izgalmas játékot csempészhetnek egy elegánsabb vagy épp üzleti öltözékbe, de jól mutatnak a hétköznapokban is, akár egy laza farmer és blúz összeállítással viselve.

Coeur de Lion

 A Coeur de Lion minőség

A márkával kapcsolatban nagyon fontos megemlíteni, hogy ez a kivételes és egyedi formatervezés magas minőséggel is párosul. Ugyanis a Coeur de Lion minden egyes ékszere a cég stuttgarti műhelyében készül, Németországban. Itt a mai napig kézzel készítik ezeket a prémium kategóriás ékszereket, a legmagasabb odafigyeléssel és tökéletes minőségű alapanyagokból.

Az ékszerek többsége nemesacélból és különböző ragyogó kristályokból készül. A készítők sokszor nyúlnak a természetes eredetű kövekhez, kristályokhoz és újabban a klasszikus elegancia egyik örök képviselőjéhez, az édesvízi gyöngyhöz is. 

Fedezd fel te is a márka játékos és vibrálóan színes kollekcióját és válaszd ki legújabb kedvenceidet, melyek tökéletesen kiegészítik majd tavaszi ruhatárad!