Újdonságok a Pandorától: táskadíszek és kulcstartók

Világszerte július 29-én jelenik meg a Pandora 2021-es őszi kollekciója, de mi most az elsők között szeretnénk megmutatni nektek a márka újdonságait. Rendhagyó módon, az ékszerek mellett különleges charmokkal díszíthető kulcstartók, táskadíszek és fülbevalók is érkeznek! Nézd meg őket még a hivatalos megjelenés előtt!

Kreatív kiegészítők: Pandora táska- és övdíszek, kulcstartók

Mostantól nemcsak magadat ékszerezheted fel Pandora charmokkal, hanem a táskádat, vagy az övedet is, de akár a kulcstartódat is ékesíthetik kedvenc charmjaid. Mutasd meg kreatív oldalad és alkosd meg saját stílusod ezeknek a sokrétű ékszereknek a segítségével! Pár színes charm az övedre lógatva, és máris sokkal összeszedettebb, extrább lesz a legegyszerűbb farmer + póló szetted is, de táskád is egy pillanat alatt egyedibbé teheted egy Pandora szív medállal és kedvenc függőiddel. Sőt, charmokkal díszíthető karika fülbevalók is érkeznek, így szinte végtelen számú egyedi összeállítást hozhatsz létre. Ha kreatívan használod őket, biztosan nem kell attól tartanod, hogy kiegészítőid szembe jönnek veled az utcán.

Pandora kulcstartók és táskadíszek

Szívmelegentő őszi színek és motívumok

Még javában tombol a nyár, így talán nehezedre esik az őszi hónapokra gondolni, de ha hangolódni szeretnél egy kicsit, nézz körül a legújabb őszi Pandora charmok között! Gyönyörűen kidolgozott őszi levelek, tollak és fenyőtobozok várnak, hogy teljessé tedd velük őszi ruhatárad. Színek tekintetében meghatározó lesz a sötétlila, mely a hajnali és az esti ég színe, a Föld és az ég közötti egyensúly szimbóluma. Megjelenik mellette a kollekcióban még a sötétzöld is, mely a természet színeként harmóniát teremt. Ebben a két színben érkezik két nagyon különleges, matt felületű muránói üveg charm is, melyeknél tökéletesebb őszi kiegszítőt nem tudunk elképzelni. 

Ősszel újra előtérbe kerülnek az arany ékszerek is, így a Pandora új kollekciójában is több 18 karátos aranybevonatú szépséggel találkozhatsz. Mindegyiket szikrázó cirkóniákkal kombinálták, így igazán ragyogó összhatást nyújtanak. A borítóképen láthatsz belőlük egy kis ízelítőt.

Pandora 2021 ősz

Új Disney hercegnő charmok

Új figurákkal bővül a Disney x Pandora kollaboráció is, érkeznek a legújabb Disney hercegnő charmok, melyek minden Pandora nő és Disney hercegnő egyediségét ünneplik. A te szívedhez melyik hercegnő története áll a legközelebb? Jázmin, Hamupipőke, Ariel, Rapunzel vagy Tiana? 

Pandora Disney 2021

Ne feledd, az új kollekció ékszereit július 29-től tudod megvásárolni webshopunkon, vagy szentendrei üzletünkben, a Nefritben.