Új Tommy Hilfiger órák és ékszerek a Jutánál

A napokban kerültek ki üzleteinkbe és webshopunkra a Tommy Hilfiger 2021-es nyári újdonságai, melyekből mutatunk nektek egy kis ízelítőt. A Tommy Hilfiger márkát manapság már senkinek sem kell bemutatni, hiszen a manhattani cég piros, kék és fehér logójával ma már a világ minden táján találkozhatunk. A márka maga az amerikai stílus, mely egy olyan semmihez sem hasonló életérzést közvetít, ami lezserséget, kényelmet és gondtalanságot sugall. Fedezd fel a legújabb kiegészítőit!

A legújabb Tommy Hilfiger órák

Tommy Hilfiger órák 2021

A Tommy Hilfiger modellek a ruháktól kezdve, a cipőkön keresztül, egészen az órákig bezárlóg mind klasszikus daraboknak számítnak, de a tervező szeret belevenni minden tervezésébe egy kis csavart is. Megszokott magas minőséget és klasszikus értékeket kínál vásárlóinak, melyeket egyedi részletekkel ötvöz. Ez a szemlélet köszön vissza a márka legújabb karóráinál is, melyekből pár darabot a fenti fotókon is láthatsz. Első ránézésre mindegyik egy klasszikus karóra, de ha jobban megnézzük, mindegyikben van egy kis plusz, ami karaktert ad az órának. Ilyen apró részlet például a finoman elegáns milánói szíj használata az első képen szereplő kék órákon, a számlap virág díszítése a középső kép rózsaszín óráján, vagy a szinte alig látható Hilfiger felirat a harmadik kép férfi óráján. Ide kattintva megtalálod az összes új Tommy órát. Fedezd fel őket és vessz el az egyedi részletekben!

 

Izgalmas női ékszerek

Tommy Hilfiger női ékszerek 2021

A Tommy Hilfiger órák mellett új ékszereket is találhatsz a kínálatunkban. Az amerikai márka ékszerei az órákhoz hasonlóan igen részletgazdagok, de nem túl hivalkodóak, így tökéletes társaid lehetnek a mindennapokban. A Hilfiger ékszerek legtöbbje szettekben kapható, így egyforma stílusú lehet a fülbevalód, a karkötőd és a nyakláncod is! Ez nagyban megkönnyíti a reggeli készülődéseket, hisz nem kell azon gondolkodnod, hogy melyik ékszer mivel passzol, elegendő csak kiválasztanod a hangulatodnak és a ruhádnak éppen megfelelő szettet. Az új Tommy Hilfiger ékszerek arany és ezüst színekben érkeztek, a kollekció visszatérő eleme a gömb forma, a csavarás és a romantikus szivecske. Természetesen minden darabon diszkréten megbújik a már jól ismert kék, fehér, piros logó is. Nézd meg az összes új női ékszert itt!

 

Új Tommy Hilfiger férfi ékszerek

Tommy Hilfiger férfi ékszerek 2021

Ha férfi ékszerekről van szó, a Tommy Hilfigerre mindig számíthatunk! Így a mostani kollekcióban is számos új stílussal gazdagodott a kínálatunk. Férfi karkötőik nem a szokványos stílusokat képviselik, megtalálható náluk minden, a vagány gyöngyös megoldástól kezdve, a sportos bőr karkötőkön át, az elegánsabb fém karkötőkig. Közös bennük, hogy mindegyik darabnál valamilyen kreatív módon jelenik meg a kedvelt Tommy logó. Sok esetben köszön vissza például egy érdekes zár megoldásnál. A karkötők mellett férfias láncokból sincs hiány! Különleges medálokkal díszített ezüst színű láncokkal ékesíthetik magukat a kiegészítőket kedvelő férfiak. Mi azt javasoljuk a fiúknak, hogy kísérletezzenek velük bátran, nekik is járnak a szép ékszerek! Nézz körül az új ékszerek között és válaszd ki a kedvenceidet!

Ha személyesen szeretnéd megtekinteni és felpróbálni a Tommy Hilfiger újdonságait, nézz be hozzánk bármelyik üzletünkbe! A márka ékszereit minden boltunkban megtalálod. (Üzletlista)