Új Calvin Klein ékszerek a letisztultság rajongóinak

A webshopunkba is hozott a húsvéti nyuszi meglepetést: új Calvin Klein ékszerek és órák színesítik a kínálatunkat. Azonban mielőtt megmutatjuk őket, fussuk át az idei év divatirányzatait a kiegészítők terén.

Ékszertrendek 2021-ben

A 2021-es év ékszertrendjei nem feltétlenül a visszafogottságról szólnak. Az oversize-őrület, amely már tavaly is jelen volt, idén is divatos marad. A páratlan ékszerek trendje és az ékszerek rétegezése pedig azoknak kedvez, akik ebben a nagyon furcsa évben is szeretnének egy kicsit bohókásabb megjelenést. Az idei esztendő nagy visszatérői pedig a gyöngy és a hatalmas láncszemek. Néhány év csend után ugyanis újra minden méretében és formájában menő lesz viselni mind a kettőt. Végső soron pedig említsük meg a klasszikus eleganciát is, ami sohasem fog kimenni a divatból. A magyar felmenőkkel is büszkélkedő divattervező, Calvin Klein szinte mindegyik új és klasszikus idei trendre kínál megoldást.

Calvin Klein - A márka

A Calvin Klein márka már a hetvenes években meghódította a világot, és azóta is tartja a pozícióját a legnagyobb divatházak között. Rendkívül egyszerű, markáns és elegáns szabásmintáival, legtöbbször visszafogott színű ruháival forradalmat idézett elő a divatvilágban. Minimalista stílusa rádöbbentette az embereket arra, hogy a stílus sokkal inkább a letisztultságban rejlik, mintsem a hivalkodásban. Ez jellemző a Calvin Klein ékszerekre is, amelyeket 2004 óta tervez a divatház. Minden egyes darabjukban tökéletes összhangban találkozik a kifinomult érzékiség és az erőteljesebb irányvonal, melyet merész színhasználattal és anyagokkal hangsúlyoznak. De nézzük is meg őket egy kicsit közelebbről!

Calvin Klein újdonságok

Az első újdonság a webshopunkban ez a kicsi, ezüst színű, cirkónia köves fülbevaló. Ez az a fazon, ami minden arcformához jól áll. Ha az ezüst nem a te világod, akkor ugyanez a fülbevaló aranyból is elérhető nálunk. A fülbevalóhoz egy gyönyörű karkötőt is választhatsz, amiben visszaköszön a füli mintája.

Calvin Klein ékszerek

Ha már a karkötőknél tartunk, akkor itt van még egy lenyűgőző darab a divatháztól. Végre egy olyan kivitelezés, amely egyszerre vagány és nőies. Az ikonikus CK logó pedig nem hogy nem teszi hivalkodóvá, hanem egyenesen ez varázsolja letisztulttá a karperecet. A fekete verzió mellett a termék már a tavaszhoz és a nyárhoz passzoló fehér színben is elérhető.

Calvin Klein karkötő

Maradjunk még egy kicsit a kezünknél, és nézzük meg a márka legújabb karóráit! Ezt a fehér bőrszíjas, nagyon modern és minimalista hatású órát egy svájci szerkezet működteti, ami garancia a tartósságra. A mutatók egy ásványi kristályüveg
alatt lapulnak, és nemesacél óralapon járnak körbe. Ez az időmérő feketében is kapható. 

Calvin Klein órák

Az utolsó elképesztő ékszer az újdonságok közül pedig ez a klasszikus láncszemekből álló ezüst színű nemesacél karkötő. Ez a darab egy kicsit markánsabb stílus, de még mindig nagyon visszafogott és letisztult. Remekül illik nemcsak vagányabb szettekhez, de alkalmi öltözékünket is feldobhatjuk vele.

Ha kíváncsi vagy a márka összes új termékére, kattints ide.