Tavaszi ékszertrendek, amik minden szettet feldobnak

Ha szeretnéd feldobni tavaszi ruhatárad pár különleges kiegészítővel, olvass tovább: összegyűjtöttük azokat az izgalmas ékszertrendeket, amelyek idén tavasszal mindenkit levesznek majd a lábukról.

Körbe-körbe karikába

A karika fülbevaló szinte minden tavaszi/nyári szezonban alapdarabnak számít, érdemes tehát beszerezned belőle egy időtálló, klasszikusabb fazont. Egyszerű, de nagyszerű választás egy sima arany karika fülbevaló, ami minden összeállításhoz passzol.  A kiválasztás során érdemes felpróbálnod pár különböző méretű modellt, hogy lásd a te arcformádhoz, hajadhoz melyik passzol a leginkább. Nézz be üzleteink egyikébe, és ha bizonytalan lennél a választásban kollégáink készséggel segítenek neked.

Karikákkal nem csak a fülbevalók között találkozhatunk. Ismét elképesztően trendinek számítanak a karperecek is, amikből stílusodtól függően egyszerre akár többet is viselhetsz. Az alábbi képekre pillantva szépen látszik, hogy a legegyszerűbb fekete felsőt is magasabb szintre emel pár arany karperec és egy arany karika fülbevaló. Kísérletezz velük bátran!

Tavaszi ékszertrendek

Halmozd a kedvenceid!

Ha nem szeretnél új ékszerekre beruházni, játssz a már meglévőekkel! Viselj egyszerre több nyakláncot, és máris egy sokkal vagányabb, összeszedettebb összhatást érhetsz el. A halmozásnál figyelj arra, hogy a láncok különböző hosszúságúak legyenek, hogy mindegyik megfelelően tudjon érvényesülni. Bátran hordj egyszerre különböző fazonú, vagy medállal díszített láncokat is. Ezekkel lesz csak igazán izgalmas a szetted! Ha beszerznél pár új klasszikus darabot, amiket hasonlóképp tudsz halmozni, kattints arany ékszereink oldalára.

Tavaszi ékszertrendek

Nem csak a nyakláncokkal tudsz játszani, de a gyűrűiddel, sőt a karkötőiddel is. Húzz egy ujjadra bátran több különböző fazonú gyűrűt is, vagy egyszerűbb karórád mellé passzints egy vékony karkötőt. Ezekkel az apró trükkökkel máris különlegesebb lesz az összkép. 

Alább találasz pár inspirációt ehhez az ékszertrendhez fehérarany témában. Ugye mennyit hozzáad pár jól megválasztott ékszer egy egyszerű blúzhoz is?

Tavaszi ékszertrendek

A tavasz kedvenc ékszertrendje: mixeld a színeket!

Keverd bátran a sárgaarany, a fehérarany, és a vörösarany ékszereket! Ma már szerencsére az a szabály, hogy nincs szabály, és nem szükséges, hogy minden ékszered ugyanolyan színű legyen. Sőt, egyre többször megjelenik már mind a háromféle arany egy nyakláncon vagy gyűrűn belül is.

A szezon legnagyobb kedvencei a színes karperecek, amelyekkel egyszerre három trendnek is hódolhatsz: karika is, színes is, és könnyedén halmozható is. Szerezz be belőlük párat!

Tavaszi ékszertrendek

Külünleges formák

A statement ékszerek sosem mennek ki a divatból. Válassz magadnak egy nem mindennapi, figyelemfelkeltő gyűrűt vagy nyakláncot, és engedd, hogy stílusod meghatározó eleme legyen. Egy ilyen darab tökéletes társad lesz a hétköznapokban, de egy fontosabb eseményen is. Nézz körül ezüst ékszereink között, és válaszd ki azt a darabot, ami a leginkább kifejezi stílusodat!

Tavaszi ékszertrendek

További inspirációkért látogass el üzleteink egyikébe, ahol eladóink készséggel segítenek kiválasztani a hozzád leginkább passzoló ékszereket. Kattints ide üzleteink listájáért!