A tavasz legtrendibb divatékszerei

2022 tavasza a vérpezsdítő színek és a játékos minták időszaka lesz. A komor és hosszú tél után igazi felüdülést jelentek ezek az új, vidám irányzatok, melyek természetesen a divatékszerek világába is begyűrűztek. Mutatjuk milyen ellenállhatatlan ékszertrendekkel vár az idei tavaszi szezon.

Élettel teli, élénk színek jellemzik leginkább a 2022-es tavaszi/nyári divatot. Felejtsd el a megszokott világos, bézses és pasztelles árnyalatokat, és hordj bátran vidám, vibráló színeket. A tervezők palettáin idén a lime zöld, a sárga, a kelly zöld, a narancs, a királykék és égszínkék került leginkább előtérbe.

A divatékszerek világában ezek közül leginkább az utóbbi két kékes árnyalat tarol, ahogyan ezt a Thomas Sabo legújabb kollekciójában is megfigyelhetjük.

Óceáni hangulatok a divatékszerek világában

Merülj el a végtelen óceán lenyűgöző világában! 
A Thomas Sabo új 2022-es tavaszi/nyári divatékszer kollekciója visszakalauzol az élet eredetéhez, és egy érzelmes utazására hív a szabadság, a végtelenség és a szépség tengerén.
Az ékszerkollekciót az óceán könnyedsége, életvidámsága ihlette, melyben a dinamikus 3D-s alakzatok a tenger erejét és a természet szabadságát idézik. A kiváló minőségű 925-ös sterling ezüstből készült kollekció egy olyan víz alatti világba varázsol, amely tele van ragyogó kék tónusokkal és varázslatos tengeri szimbólumokkal.

Így ha a teljes tavaszi ruhatáradat nem is szeretnéd lecserélni, a kiegészítőid segítségével könnyedén belecsempészheted az erőteljes kék színek trendjét a megjelenésedbe. Lenyűgöző kék köves, kék gyöngyös ékszerek várnak rád, minden elképzelhető formában.

A tavasz legtrendibb divatékszerei - Thomas Sabo 2022

Játékos minták, varázslatos kék árnyalatok

A Thomas Sabo ékszerein ragyogó kövek formájában megjelennek a tenger változtatos kék színei, melyek az ezüst mellett úgy hatnak, mint a napfényben fürdőző hullámok. Ezek az árnyalatok tele vannak energiával, és hamisítatlan nyári frissességet áraszatnak.

A vidám tengeri szimbólumokkal ráadásul nemcsak a kék árnyalatok trendjének, hanem rögtön a játékos minták divatjának is hódolhatsz. A tenger lenyűgöző élővilága több tervező ruháin is visszaköszönt idén. Egy fokkal visszafogottabb, de mégis figyelemfelkeltő, ha divatékszerek formájában viseled őket.

Nem lehet szó nélkül elmenni például a cuki búvár charm mellett, aminek mozog a karja és a lába, de biztosan sokak kedvence lesz az elegáns csikóhal, vagy a részletgazdag kagyló is. A kollekció visszatérő motívuma a delfin, mely charmok mellett fülbevalókon, medálokon és gyűrűkön is megjelenik. A delfin a szerencse, a szabadság és az élet boldogságának szimbóluma. Viseld magadon te is! Kombináld egyszerűbb ezüst, látványos gyöngyös, vagy vagány kék karkötőkkel és nyakláncokkal.
Ha pedig az elegánsabb darabokat kedveled, válaszd az óceán hullámai által inspirált ékszereket, melyek szintén többféle ékszeren is visszaköszönnek a Thomas Sabo új kollekciójában.

A tavasz legtrendibb divatékszerei - Thomas Sabo 2022

Órák a kék minden árnyalatában

Divatékszer kollekció rég volt már ennyire különleges és színes, ez biztos.
De mi a helyzet az órákkal?
A divatórák között is egyre több színes darab jelenik meg, és itt is a kék árnyalatai a legjellemzőbbek. A Tommy Hilfigernél igazán nőies, milánói szíjas égszínkék darabokkal, és sportosabb kék számlapos modellekkel is találkozhatunk. A Bering pedig a kék több árnyalatában is kínál minimalista stílusú karórákat. Van köztük különleges formatervezésú kék óra, de extra vékony számlapos modell is.

Fedezd fel őket, és válaszd ki kék kedvencedet!
Ne feledd, ha idén trendi szeretnél lenni, játssz bátran a színekkel! :)

A tavasz legtrendibb divatékszerei - Női órák