Nézz be a kulisszák mögé: ilyen lesz a Pandora Valentin-napi kollekciója

Az új évet rögtön egy izgalmas újdonsággal kezdjük: január 5-én debütál szerte a világon a Pandora első 2023-as kollekciója, amiben már a Valentin - napi különlegességek is helyet kapnak. Az új darabokat a szerelem és a szeretet ihlette, így számos látványos szív charmmal és szeretetet szimbolizáló motívummal gazdagodik a márka kínálata. 

Ismerd meg közelebbről az újdonságokat még a megjelenés előtt, és írd fel már most a kívánságlistádra az új kedvenceket!

A szeretet új szimbólumai 

A szerelem és a szeretet témájához igazodva a kollekció számos ikonikus szív motívumos darabot kínál.
Az új szivecskés Pandora ékszereket a szeretet mindent összetartó energiája ihlette. Az ékszerek arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a szeretet az az erő, mely teljessé tesz minket. 
A Valentin - napi kollekcióban érkeznek ezüst, rose gold és a piros különböző árnyalataiban pompázó szíves charmok, melyek között  találunk áttört díszítésű darabokat, muránói üvegből készült kincseket, és fontos üzeneteket hordozó modelleket is.

Pandora 2023 Valentin napi ékszerek

A szivecskék mellett különleges újdonságokból sem lesz hiány. Az új Pandora ékszerek másik ikonikus motívuma a lakat és a kulcs lesz, amik szintén több charmon is visszaköszönnek majd.
Az inspirációt a világ különböző hídjain, emlékművein és kapuin fellehető szerelemlakatok ötlete adta. Arra emlékeztetnek, hogy a szerelem mennyire értékes. Az egyik érkező lakatos Pandora charm ebből a hagyományból inspirálódva egy különálló kulccsal érkezik, melyet szívünk választottjának ajándékozhatunk, míg a lakat nálunk marad.

Időtlen szettek

A klasszikus ékszerek kedvelői is számos új Pandora Timeless darab közül választhatnak majd. Olyan gyönyörű és kifinomult ékszerek is érkeznek, mint az alsó képen látható ezüst szív motívumos fülbevaló és a hozzá tökéletesen passzoló nyaklánc.

A rubinvörös kövekkel díszített ékszer szettnél pedig nem találni megfelelőbb ajándékot Valentin-napra. Egy modern köntösbe bújt igazi klasszikus, mely minden női szívet megdobogtat.

Pandora 2023 Valentin napi ékszerek

Új charmhordozók

A márka újragondolta a charmhordozóit is: érkezik a "The Rocker Chain", mely lánca gömb és piramis alakú különleges elemekből áll össze. Karkötő és nyaklánc is jön ebből az új stílusból, amik akár charmok nélkül is megállják a helyüket.

Disney különlegességek

A Disney x Pandora kollekció is bővül pár elképesztően aranyos ékszerrel, amiket a gyűjtők biztosan imádni fognak.
Érkezik a Csingiling varázslatos kollekciója, Wall-E és Eve szerelmes charmja, és pár ellenállhatatlan Mickey-s újdonság is, mely a Disney 100 éves évfordulóját ünnepli. 

A Pandora Valentin-napi kollekciója holnap kerül ki világszerte a boltok polcaira és a webshopokra. Ide kattintva találod majd!