Nézd meg a Pandora nyári kollekcióját még a megjelenés előtt!

Szerte a világon május 27-én kerül ki az üzletekbe a Pandora nyári kollekciója, de ha tovább olvasol, nálunk már most találsz egy exkluzív ízelítőt a legújabb darabokból. Legyél te is az elsők között, akik már a megjelenés előtt láthatják a nyári újdonságokat!

Pandora 2021 nyár

A mélykék tenger gyönyörű élőlényei

A Pandora nyári charmjait a mélykék tenger és annak varázslatos lakói ihlették. Éppen ezért az újdonságok nagy része gyönyörű kék színekben pompázik. Ha szereted ezt a színt, vagy téged is elvarázsol a tengerek és óceánok élővilága, imádni fogod ezt a kollekciót. A charmok közül az egyik nagy kedvencünk az áttört szív formába zárt csikóhalpár, amit a "When we have each other, we have everything", azaz a "Ha mi itt vagyunk egymásnak, mindenünk megvan" üzenet díszít. De oda vagyunk a színátmenetes cuki agyaras cethal charmért is, amit a tenger unikornisaként is szoktak emlegetni. A kollekció legkülönlegesebb darabja a pávaszínű muránói üvegből készült tengeri teknős charm, mely üvegén átsüt a teknős hasának mintázata. Az újdonságok között találtok még aranyos delfint, tengeri csillagot és egy izgalmas megoldású pikkelyes hal charmot is. Az utóbbi medálon tengerkék, világoskék és pasztellkék színek játszanak a halak pikkelyein, a charm egyes részei pedig mozognak, így ahogy a kezünk mozog azt a hatást kelti, mintha úszna a hal. Ezeket a különleges charmokat a fenti, kék hátteres képen találod.

Pandora 2021 nyár

Egzotikus utazások és kalandok

Ha már neked is nagyon hiányzik az utazás élménye, a tenger és a pálmafák, akkor a következő charmokat imádni fogod! A Pandora igyekezett apró medáljaiba zárni a nyaralások legszebb pillanatait, így azok mindig veled lehetnek majd. Ha imádsz a standon relaxálni, neked találták ki az egzotikus pálmafa charmot, melyet kék kővel ábrázolt kókuszdiók díszítenek. Ha pedig a vitorlázás szerelemese vagy, téged vár a cuki vitrolás medál "Sail away with me", azaz "Vitorlázz el velem" felirattal. A szivecske talpazaton álló pörgethető kék földgömb a világutazók nagy kedvence lehet, amit a "Wonderful world", azaz a "Csodálatos világ" gravírozás tesz teljessé. Igazán egyedi darab a rózsaszín muránói üvegből készült flamingó charm is, ahol a madár hátára illesztett tollak átsejlenek az üvegen. A charmokat a bekezdés feletti képen tudod megnézni.

A Pandora nyári karkötői

Nemcsak a charmok kerülnek nyári hangulatba, érkezik melléjük egy nyarat idéző türkiz bőrkarkötő is, mely egy apró ezüst kagylóval záródik. A fenti képünkön láthatod, milyen szépen mutat a kék medálokkal.

Ha szeretnél közülük beszerezni 1-1 darabot, nézz vissza hozzánk május 27-én!