Kedves Vásárlónk!

A napokban egy fontos informatikai átállást hajtunk végre, ezért átmenetileg a megszokottnál kevesebb termék érhető el az oldalunkon.

Ha teheted, nézz vissza pár nap múlva, és ismét kedvedre válogathatsz majd.

A megrendelések feldolgozása zökkenőmentes, folyamatos.

Megértésetek és türelmetek köszönjük :)

Juta óra-ékszer csapata

Nézd meg megjelenés előtt a Pandora nyári kollekcióját!

Indul a visszaszámlálás: világszerte május 25-én jelenik meg a Pandora legújabb, nyári kollekciója. Ha velünk tartasz, most az elsők között, még a megjelenés előtt megismerheted az újdonságokat.

Olvass tovább, és nézd meg mi vár rád!

Pandora 2023 nyár

Utat mutató szimbólumok

A kollekció legkülönlegesebb darabjai kétségkívül a védelemet és útmutatást nyújtó, erőt és magabiztosságot adó ékszerek lesznek, melyek segítenek abban, hogy elérjük álmainkat és megvalósítsuk az önkifejezés szabadságát. Ezek a jelentőségteljes motívumok megjelennek majd az ékszereken és a charmokon is.

Gyönyörű ékszerek érkeznek, melyek a Napot, a Holdat és a csillagokat jelképezik. Ilyen például a lenti képen is látható kéttónusú, megosztható "Nap és Hol függő charm", mely a kettősséget és az egyensúlyt jelképezi, vagy a szintén az alábbi fotón szereplő kéttónusú "Égi hármas függő charm". Ezek a varázslatos természeti szimbólumok különleges gyűrűkön is visszaköszönnek majd, melyek külön - külön, és együtt is viselhetőek lesznek.

A védelmező motívumok közé tartozik még a lefelé lógó "Hamza kéz" (lásd a lenti képen jobb oldalt), ami jóságot, kedvességet és tisztességet hoz viselője életébe. A védelmező amulett elérhető lesz kék opál, ezüst és rose gold árnyalatban is.

Pandora 2023 nyár

Gyűjtsd a nyári emlékeket a Pandorával

Az új Pandora kollekció másik nagy csoportját a nyári természet inspirálta: érkeznek az óceán és a kék ég lakói. 

A márka tervezőit nagyon megihlette az óceán kékje, mely több újdonságon is visszaköszön majd. Érkezik majd egy nagyon különleges "Foszforeszkáló remeterák függő charm", ami valószínűleg a szezon egyik nagy slágere lesz, valamint egy hőre sötétedő tűzzománcból készült "Színváltós medúza függő charm". A cuki állatos csapatot erősíti majd a "Metálkék gekkó charm" is és a "Kék muránói üveg pillangó függő". 

Nyári emlékeidet pedig izgalmas fonott bőrkarkötőn is gyűjtheted majd, ami sokkal lazább összhatást kölcsönöz, mint ezüst társaik. Mindegyiket megtalálod az alábbi fotókon.

Pandora 2023 nyár

Új elemekkel bővül a Disney x Pandora sorozat is

Az új ékszereket a Disney élőszereplős A kis hableány filmje ihlette, amelyben Ariellel kalandozunk a tengereken túl. A víz alatti világban is jelen lévő kettősséget ábrázoló együttműködésünkben megtalálható lesz Ariel és Sebastian, valamint az ikonikus gonosz, Ursula is.

Pandora 2023 nyár

Az ékszereket keresd május 25-től webshopunk, ide kattintva, vagy szentendrei üzletünkben, a Nefritben.