A napokban érkezik az üzletekbe a Thomas Sabo új kollekciója, amiből most mutatunk egy kis ízelítőt. Fedezd fel az újdonságokat, ismerd meg az új trendeket még a megjelenés előtt és válaszd ki már most az új kedvenceidet!

Boldog, szabad és feminin. Talán így írhatnánk le legjobban a Thomas Sabo 2021-es tavaszi/nyári kollekcióját. Ha illenek rád ezek a jelzők, imádni fogod az újdonságokat!

Rétegezz!

Az ékszerek rétegezésének trendje 2021-ben is egyértelműen velünk marad. A Thomas Sabo új kollekcióját is úgy tervezték, hogy az ékszerek egymással könnyen párosíthatóak legyenek, így arra ösztönözzenek, hogy egyedi, hozzád passzoló kombinációkat hozz létre te magad. Nyakláncaik állítható hosszúságúak, hogy egyszerre többet is viselhess és te határozhasd meg, melyik legyen a hosszabb és melyik a rövidebb. Gyűrűik önmagukban is megállják a helyüket, de úgy lettek tervezve, hogy egymásra pakolva is jól mutassanak. Fülbevalóikat pedig már nem is párban, hanem egyesével tudod megvásárolni, így saját magad mixelheted össze a neked tetsző darabokat. Tegyél egy feltűnő, lógós fülbevaló mellé egy apró köves fülékszert, arany mellé ezüstöt, a karikára pedig egy charmot. Szerezz be minél több stílust és kombináld őket kedvedre!

Dancing Stones, avagy a Táncoló kövek

A Thomas Sabo új kollekciójának alapdarabjait képezik a "Dancing Stones" névre keresztelt modellek. Ezeket az ékszereket 7 káprázatos baguette csiszolású cirkónia díszíti, melyek különleges módon kerültek elrendezésre. Fülbevaló, nyaklánc, gyűrű és karkötő is található ebben a kollekcióban, mely aranyozott és ezüst változatban is megvásárolható lesz. Az ékszerek önmagukban is ragyogóak, de aki szeretné, ezeket is bátran rétegezheti más darabokkal is.

Thomas Sabo új kollekció 1

Csak pozitívan!

A Thomas Sabo új kollekciója szeretne pozitív energiákat sugározni és boldog pillanatokat felidézni. Éppen ezért olyan szimbólumok is megjelennek a mostani ékszereken, melyek garantáltan mosolyt csalnak mindenki arcára. A gyermeki boldogságot idézi meg a színes pillangós nyaklánc és fülbevaló, a szivárványszínű kövek, az apró virágok és szitakötők. Mutasd meg a bájos, játékos éned és viseld ezeket a vidám ékszereket!

Thomas Sabo új kollekció 2

Romantikus hangulaban

Ha a nőies, romantikus hangulatú ruhákat és ékszereket kedveled, válaszd a Thomas Sabo új kollekciójának opálosan csillogó, rózsaszín árnyalatú ékszereit. Apró, filigrán darabok mind, amelyek egyedül viselve nagyon visszafogott, nőies hatást keltenek, de más ékszerekkel kombinálva, máris vagány összhatást kölcsönöznek viselőjüknek. Egy biztos, a tavaszi és nyári pasztell színű ruhák tökéletes kiegészítői lesznek.

Thomas Sabo új kollekció 3

A kollekció hamarosan érkezik üzleteinkbe és a webshopra. Kövess minket Facebookon, hogy ne maradj le a megjelenésről!