Nézd meg az elsők között a Pandora anyák napi kollekcióját!

Április 15-től lesz elérhető világszerte a Pandora legújabb, anyák napi kollekciója, amit még a megjelenés előtt, az elsők között ismerhetsz meg közelebbről ha tovább olvasol.

Anyák napi Pandora újdonságok

A márka idei harmadik kollekciójának témája a közelgő anyák napja. Az új ékszerek az édesanyák előtt tisztelegnek, így telis - tele vannak az anyai szeretetet szimbolizáló és a különleges anya - gyermek kapcsolatra utaló motívumokkal. Az új charmok között több olyat is találtok, ami a soha el nem múló, védelmező anyai szeretetet angyalszárnyak segítségével szimbolizálja, de akadnak szép számmal olyanok is, melyek egy kedves szöveg kíséretében köszönik meg az édesanyáknak azt, hogy vannak. Ezek mindegyik tökéletes anyák napi ajándék lehet. De nézzük őket közelebbről!

Pandora Anyák napja

Örök szeretet

A családi kötelékeknél nincs fontosabb, egy édesanya szereteténél pedig semmi sem erősebb. Ezen gondolatok mentén születtek meg a Pandora különleges anyák napi charmjai, melyeket a fenti képeken is láthattok. A bal oldali fotón lévő első szív alakú charm az egyik legkülönlegesebb darab a kollekcióból, ugyanis egyik oldalát egy szív alakba zárt családfa, míg a másik oldalát egy "Family Forever and Always" felirat díszíti. Hasonlóan szép üzenete van a karkötő közepén függő kéttónusú charmnak is. A medált két gyönyörű függő teszi különlegessé: az egyik egy rosé színű rózsát ábrázol, közepén egy ragyogó cirkóniával, a másikon pedig a "Moments spent with you are my favourite" üzenet díszeleg, ami magyarul azt jelenti, hogy a veled töltött pillanatok a kedvenceim. Igazi anyák napi vallomás az édesanyáknak, ami nem csak az ünnepen lehet vele, de minden egyes nap a karkötőjét díszítheti.

Pandora rózsája

Az előbb említett charmon is megjelenő áttört rózsa motívum végigkíséri az egész kollekciót és további ékszereken is megjelenik. Láthatjátok például a bal oldali képen lévő vékony karkötő díszeként is, de érkezik belőle nyaklánc, gyűrű és fülbevaló is. Ezt a különleges szettet láthátjátok fent a jobb oldali képen. Ezüst mellett rosé színben is megvásárolhatjátok majd őket. Az áttört rózsákat minden esetben csillogó cirkóniákkal díszítették. Az ékszerek mindegyike igazi időtlen klasszikus, így nem csak az édesanyáknak, de akár a nagymamáknak is tökéletes meglepetés lehet anyák napján. A rózsa az anyai szeret és a hála szimbóluma. Kell ennél szívhezszólóbb titkos üzenet? 

Pandora Anyák napja

Anyák napi Disney különlegességek

A Disney x Pandora kollekció is tartogat pár anyák napi újdonságot! Kedvencünket, a Minnie egér masnijával díszített MOM feliratú charmot fent, a jobb oldali képen láthatjátok. Az ékszer az anyaságot, a családi kötelékeket szimbolizálja, a Disney mesék játékosságával megfűszerezve. Meserajongóknak kötelező! 

A teljes kollekciót megtaláljátok webshopunkon április 15-től, valamint szentendrei üzletünkben, a Nefritben. Ünnepeljétek Pandorával az anyák napját!