Minden évben hatalmas várakozás övezi a Pandora karácsonyi kollekciójának megjelenését. A várva várt ünnepi ékszerek idén szerte a világon október 29-én kerülnek az üzletekbe. Tarts velünk most a kulisszák mögé és ismerkedj meg mindenki más előtt az új darabokkal!


Pandora Timeless kollekció
A ‘Timeless’ vagyis, ‘Időtlen’ kollekció minden egyes ékszere a klasszikusan elegáns irányt képviseli. Vintage hangulatú modellek érkeznek, melyek bármelyik korban megállják a helyüket, nem mennek ki a divatból. A kollekció karácsonyi darabjait a fagyos tél, a hó és jég varázslatos világa inspirálta. Az ékszerek uralkodó színei ennek megfelelően az égkék és az áttetsző lesznek.


Szerezd be te is a Timeless kollekció ikonikus darabjait:
-    Szikrázó hópehely charm: Egy igazi jégvirág, ékszerbe öntve. A szimmetrikus, csillag alakú charmot 10 körte alakú cirkónia és 60 kisebb kör alakú cirkónia díszíti. 
-    Áttört csillagkép charm: Az éjszakai égbolt és a csillagjegyek inspirálta charm ezúttal egyedülálló rosé színben érkezik. 
-    Kék & áttetsző szikrázó klip: 10 égkék és 10 áttetsző szikrázó kő tökéletes találkozása.
-    Szikrázó pavé karkötő: A karácsonyi kollekció talán legikonikusabb darabja, melyet a téli jégvilág inspirált. 10 égkék kristály és 81 apró cirkónia díszíti ezt a remekművet.

Pandora Karácsony 2

Pandora Passions kollekció 
A Pandora ‘Passions’, avagy a ‘Szenvedélyek’ kollekciója is új, mesebeli karácsonyi charmokkal bővül. Ha a kedvenc ünneped a karácsony és imádsz mindent, ami az ünneppel kapcsolatos, ezeket az ékszereket neked találták ki! Gyüjtőknek és karácsony mániásoknak szinte kötelező beszerezni ezeket a szívmelengetően kedves új darabokat, amiket az ünnep varázsa inspirált.


A mi kedvenceink a következőek:
-    Csillámló karácsonyfa charm: csillagokkal, szivecskékkel és hópelyhekkel díszített színes újdonság.
-    Mikulás ajándékokkal charm: a cuki Mikulás ezúttal egy nagy piros sapkában és egy hatalmas ajándékkal érkezik a Pandorához. Karácsonyi ajándéknak is kiváló!
-    Rudolf, a piros orrú rénszarvas charm: Egyszerűen ellenállhatatlanul cuki.

Pandora Karácsony 1

Nem szeretnék felfedni minden újdonságot, maradjon pár meglepetés is számotokra, akárcsak karácsonykor a fa alatt. De egy titkot még elárulunk: a Disney x Pandora kollekció is bővül pár különleges darabbal. Ebből egyet már a fenti fotókon is láthattatok.

Felismeritek Hamupipőke tökhintóját a karkötőn? A karakter 70. Születésnapját ünnepli a márka ezzel a külöleges ékszerrel.
A karácsonyi kollekciót október 29-től tudod megvásárolni szentendrei üzletünkben, a Nefritben, vagy webshopunkon.
Ha élőben is szeretnéd megtekinteni az ékszereket, érdemes benézned hozzánk. Üzletünkben sorban állás nélkül, nyugodtan tudsz válogatni. Viszont, ha otthonod kényelméből vásárolnál, webshopunkon is megtalálod a Pandora újdonságait.