Mostantól üzleteink mellett webshopunkon is elérhetőek gondosan válogatott arany és ezüst ékszereink! Tudj meg többet róluk, majd fedezd fel az újdonságokat!

Arany ékszerek 

A 14 karátos, gyönyörű fehér és sárga arany ékszereinkért egyenesen Olaszországig megyünk. Évente több alkalommal, a legjobb olasz tervezőktől válogatjuk ki nektek elképesztő gondossággal és odafigyeléssel a legszebb darabokat.
Kollekciónk alapját képzik a sokak által kedvelt, klasszikus ékszerek. Letisztult egy köves gyűrűk, apró fülbevalók, hagyományos stílusú nyakláncok és medálok várnak rátok. Mindegyik igazi örök darab, amit bátran viselhet az idősebb és a fiatalabb korosztály is.

Természetesen a különlegességek szerelmeseire is gondoltunk, nekik is mindig tartogatunk meglepetéseket és újdonságokat. Az egyszerűbb darabok mellett, számos rendhagyó ékszert is találtok nálunk. Ezeket a termékeket a modern vonalvezetés, a bátrabb minták és fazonok jellemzik. 

Ékszereink mindegyike 14 karátos aranyból készül, kifogástalan minőségben. 
A cirkóniával díszített darabok mellett egyedi gyémánt ékszerek közül is válogathattok. 
Az ékszereinkben lévő gyémántok mind Indiából származnak. India a legrégebbi ismert gyémántlelőhely, ahonnan több híres gyémánt is előkerült már. Az itt talált gyémántok minőség tekintetében az elsőrendűek közé tartoznak, a természet kiemelt alkotásai.
Gyémánttal díszített arany ékszereink generációkon átívelő igazi családi értékek lehetnek. Egy olyan ajándék, mely sosem veszít fényéből.

Ismerd meg arany ékszereinket!

Ezüst ékszerek

ezüst ékszer

Ezüst ékszer kollekciónkban a német Ralf Mezger márka modern stílusú, kiváló minőségű ezüst ékszereit találjátok.
A Ralf Mezger egy családi vállalkozás, mely több mint 20 éve készít tökéletes stílusérzékkel gyönyörű arany és ezüst ékszereket, melyek legszebb darabjait hozzuk el nektek.
Ezüst ékszereik egytől egyig igazi mesterművek, melyeket ambíciózus nőknek terveztek.
A márka tervezői szenvedélyesen figyelik a következő trendeket, inspirálódnak és kísérleteznek, hogy mindig újszerű, igényes kollekciókat alkothassanak. Egy lépéssel mindig társaik előtt járnak.
Az ékszerek ultramodernek, divatosak és tökéletesen kivitelezettek, melyek minden nőt ragyogtatnak! 

Az izgalmas design mellett a minőségre való maximális odafigyelés is elengedhetetlen számukra. Minden ékszerük 925-ös finomságú, ródiumozott ezüst. Ez azt jelenti, hogy az ékszerek 925 ezrelék ezüstöt tartalmaznak. (Sterling ezüstnek is nevezik őket.)
A ródium bevonatnak köszönhetően az ékszerek sokkal ellenállóbbak lesznek és nem színeződnek el. Fémallergiások is bátran hordhatják őket. Az ezüst ékszerek sokszor cirkóniával díszítettek, hogy igazán ragyogóak legyenek.

Ha szeretnél egy lépéssel a többiek előtt járni, diktáld te a divatot egy lenyűgöző Ralf Mezger darabban!

Fedezd fel a kollekciót!