Régóta szerettük volna kínálatunkat ékszer-és óratartó dobozokkal is bővíteni, de ebben a kategóriában is szerettünk volna valami egyedit, valami különlegeset nyújtani nektek, így sokáig kerestük a tökéletes márkát ezen a fronton. Most végre megtaláltuk az igazit a Stackers személyében!

A Stackers márka a rendszerezettség szeretetéből és abból az ötletből fakad, hogy mindennek megvan a saját helye otthonunkban.
Kínálatuk a szabadalmaztatott „saját ékszerdoboz létrehozása” koncepcióval indult, és az egyedi otthoni, kozmetikai, valamint utazás, és életmóddal kapcsolatos termékek tervezésére terjedt ki.

A Londonban található stúdiójukban egy nagyon tehetséges tervezőcsapat dolgozik fáradhatatlanul olyan termékek tervezésén és kidolgozásán, amelyeket másutt nem lehet megtalálni.
Célunk, hogy segítsenek vásárlóiknak, hogy minden nap gyönyörűen rendszerezve maradjanak a dolgaik.

stackers

Az egymásra rakható szabadalmaztatott ékszerdobozaik voltak azok a termékek, melyek elindítottak őket a rendezettség világába. A különböző tálcák kiválasztásával és egymás tetejére rakásával az vásárlók saját egyedi ékszerdobozt készíthetnek, amely megfelelőn igazodik az ékszergyűjteményükhöz.
Dobozaik három méretben kaphatók, színek és tálcák óriási választékát kínálják. 
További kiegészítőket is kínálnak az ékszerdobozok további testreszabásának érdekében, mint például az órapárnák és a charm tartó rudak.

stackers

Találd meg te is ékszereid és óráid méltó otthonát! Fedezd fel a Stackers világát!