Idén egy kicsit más hangulatban telik az ünnepi készülődés, mint az ilyenkor megszokott, sajnos sok a bizonytalanság. Emiatt bevezettünk számos új szolgáltatást, ami megkönnyíti számotokra a karácsonyi készülődés és az ajándékozás folyamatát. 

- Ha nincs ötleted mit ajándékozz, nézz körül ajándék ajánlónkban!

Szuper ajándékokat válogattunk össze nőknek, férfiaknak, tiniknek és gyerekeknek, sőt, még 25.000 Ft alatti szépségekből is válogathatsz! Kattints ajándékajánló oldalunkra és szemezgess ötleteinkből! Ha webshopunkon rendelsz, megspórolod a bevásárlóközpontokban való rohangálást és idegeskedést is.

- Ajándékozz online!

Ha idén karácsonykor nem tudtok találkozni, szerezz örömet egy online küldött ajándékkal!
Te kiválasztod és megrendeled, mi pedig egy elegáns üdvözlőkártya kíséretében eljuttatjuk a meglepetést a fa alá. 

- Állítsd össze karácsonyi kívánságlistádat és küldd el annak, akinek csak szeretnéd!

Nézz körül webshopunkon és válaszd ki azokat a termékeket, amiket szívesen látnál a karácsonyfád alatt. Kattints a neked tetsző ékszerek és órák mellett a szivecske ikonra, amivel azok automatikusan felkerülnek a kívánságlistádra. A listádat a fenti menüben, a szivecske ikonra kattintva érheted el.

Az oldalon a kiválasztott termékek alatt találod a "Kívánságlista küldése" opciót. Ide írd be annak az e-mail címét, akivel szeretnéd megosztani a listádat, mi pedig azonnal küldünk neki egy e-mailt, amit megnyitva láthatja, hogy milyen ajándékoknak örülnél. :)

- Ne aggódj, ha nem tetszik a kiválasztott ajándék, kicserélheted!

Ha nálunk vásárolsz, nem kell aggódnod amiatt sem, ha a fa alatt derülne ki, hogy nem tetszik az ajándék, vagy nem megfelelő a mérete.

A 2020. október 26 és december 1. között vásárolsz nálunk, a vásárlástól számított 70 napig kicserélheted a terméket. A december 1 és 15. között vásárolt termékeket pedig 40 napig cserélheted.