Jön a megújult Pandora ME kollekció!

Ismerd meg az elsők között, még a hivatalos megjelenés előtt a Pandora legújabb dobását, a teljesen személyre szabható, megújult Pandora ME kollekciót! Eddig soha nem látott merész megoldások, vagány minták és színek várnak rád.

Az új Pandora Me kollekció szembemegy az elvárásokkal, megszegi a márka eddigi szabályait és szórakozni hív. Segítségével saját ékszerterveződdé válhatsz, és megmutathatod kreatív oldalad.
Az új darabokat a Z generáció inspiráló fiatal művészei és trendformáló TikTokerei ihlették. Ha te is magadénak érzed a stílusukat, itt az idő, hogy a Pandora segítségével megalkosd saját ékszerkollekciódat!

Pandora Me - Újdonság 2021 ősz

Végtelen lehetőség – férfiaknak is

Az újfajta karkötők és nyakláncok nagy láncszemekből állnak és már nemcsak charmokkal teheted őket egyedivé, hanem különböző kapcsok és csatlakozók segítségével maguk a láncok is variálhatóvá válnak. A megszokott ezüst mellett választhatsz majd tenyésztett gyönggyel kombinált ezüst, rose gold, vagy ruténiumból készült alapkarkötőt is. A ruténium (jobb oldali képen, fent) a kollekció egyik nagy újítása, mely sötétszürke színével és matt felületével a férfiak kedvence lesz. A Pandora ezzel a kollekcióval ugyanis nekik is szeretne lehetőséget adni az önkifejezésre, egy igazán egyedi alternatívát kínálva a férfi ékszerek eddig talán kissé unalmas piacán.

Pandora Me - Újdonság 2021 ősz

Személyre szabható megoldások

Új csatlakozóelemek és kapcsok segítségével variálhatod tovább és teheted még egyedibbé a Pandora ME ékszereidet. Ha szeretnél egy kis színt vinni a megjelenésedbe, csatlakoztathatsz hozzá egy, vagy akár több vibráló színű összekötő szemet (legfelső fotón). Ha viszont egy kis extra csillogásra vágynál, jöhet egy cirkóniával kirakott elem. 
Az új kapcsok segítségével összefoghatsz több láncot vagy karkötőt is a még extrább megjelenésért, de akár eddig sosem látott gyűrű kombinációkat is alkothatsz, szintén egy kapocs segítségével. 
Az új darabok tehát teljes mértéken személyre szabhatóak és alakíthatóak a csatlakozóelemeknek köszönhetően.

Pandora Me - Újdonság 2021 ősz

A legújabb Pandora ME függők

A Pandora ME függői is szintet léptek, formabontóbbak, kifejezőbbek és egy kicsit nagyobbak lettek. Kedvencünk a fenti bal oldali képen is látható “Fire inside” fantázianevű függő, ami a benned rejlő szenvedélyre és a saját erődre szeretne emlékeztetni. Stílusát a nail art inspirálta. Kifejező a jobb oldali fotón lévő “Rays of Life” charm is, mely egy nyolcágú csillagot ábrázol, ami a védelem és útmutatás szimbóluma. A mellette lévő “Light me up” függő pedig a kreativitás és az erő metaforája. Azt üzeni, hogy merj kockáztatni és légy bátor.
Nem csak a függők, de a fent említett csatlakozóelemek közül is találtok majd beszédes variációkat. Kapható lesz Peace, Love, Believe, Whatever, Freedom, Blessed, Dream és Savage feliartos elem is.

A kollekció szeptember 30-tól lesz elérhető webshopunkban és szentendrei üzeltünkben, a Nefritben. Mi már nagyon várjuk. És te?