Az elvarázsolt hangulatú új kollekció olyan innovatív női és férfi ékszereket vonultat fel, melyek önmagukban is látványosak, de egymással is remekül kombinálhatóak, vagy éppen különbözőségük miatt alkothatnak együtt egy csodás kontrasztot. Az új darabok között találsz teljesen minimalista megoldásokat, de játékos, színes formavilágot is, sőt néhol visszaköszönnek a ’60-as évek stílusjegyei is.

Te döntöd el, hogy ezeket hogyan kombinálod! Választhatsz csupán egy hangúlyos ékszert, de halmozhatod is a különböző irányokat, megalkotva ezzel a te saját stílusodat! A statement ékszerek kontrasztjának, a szimbólumok varázslatos világának és a természet inspirálta daraboknak köszönhetően a lehetőségek tárháza szinte végtelen!

 

Az új Thomas Sabo kollekció arca ismét a világhírű énekesnő, Rita Ora lett, aki így vélekedik a márka újdonságairól:

“A tavasz ébredése mindig meghozza a kedvet az újdonságokhoz. Az új Thomas Sabo ékszerek ragyogóak, nőiesek, a nyári kertek varázslatos világa ihlette őket. Légy bátor, add önmagad és megjelenéseddel is közvetísd azt! A stílusod csak akkor lehet tökéletes, ha az passzol a személyiségdhez!”

 

Az új kollekció olyan, akárcsak Rita Ora. Élénk. Személyes. Varázslatos. Magabiztos.

Fedezd fel te is!

Varázslatos, színes madarak, levelek és virágok inspirálta ékszerek, különleges kövek és innovatív megoldások várnak rád!

Nézd meg az új Thomas Sabo ékszereket itt!