Ilyen lesz a Pandora Valentin-napi kollekciója!

Január 6-án debütál szerte a világon a Pandora első 2022-es kollekciója, amiben már a Valentin - napi különlegességek is helyet kapnak. Az új darabokat a szerelem és a szeretet ihlette, így számos látványos szív charmmal, szeretetet szimbolizáló motívummal és a piros több árnyalatával is gazdagodik a márka kínálata. 

Ismerd meg közelebbről az újdonságokat még a megjelenés előtt, és írd fel már most a kívánságlistádra az új kedvenceket!

A szeretet új szimbólumai 

A szerelem és a szeretet témájához igazodva a kollekció számos szív motívumos darabot kínál, de különleges újdonságokból sem lesz hiány!
Az új Pandora ékszerek legikonikusabb motívuma a lakat és a kulcs lesz, mely több charmon is visszaköszön majd.
Az inspirációt a világ különböző hídjain, emlékművein és kapuin fellehető szerelemlakatok ötlete adta. Arra emlékeztetnek, hogy a szerelem mennyire értékes.

A legegyedibb darab az a lakatos charm lesz, amihez egy különálló kulcs is tartozik, mely külön medálként is működhet, de valóban be is lehet vele zárni a hozzá tartozó lakat charmot is. 3 színben (ezüst, arany, rose gold) érkezik, hogy mindenki megtalálja a szívéhez közel álló modellt. Segítségével akár valóban odaajándkézhatod szíved kulcsát szerelmednek. Hát kell ennél szebb szerelmi vallomás?

Pandora Valentin nap 2022

Pandora Valentin - napi ajándék szettek

Nincs Pandora ünnepi kollekció gondosan összeválogatott ajándék szettek és egymáshoz passzoló ékszerek nélkül, melyek most a szivecske forma köré épülnek. A Valentin-napi kollekció közönségkedvence véleményünk szerint a legfelső fotón is látható szív medálos lánc és a hozzá tartozó szikrázó fülbevaló lesz. A medált a szabadkézzel rajzolt szivecskék ihlették, és csodás rose gold színben pompázik. Fülbevalója tökéletesen passzol a nyaklánchoz. A 40 cirkóniával kirakott lógós medál egy mutatós ezüst karika fülbevalón pihen. Egyszerűen nem lehet nem szeretni, így tökéletes Valentin-napi ajándék lesz.

Megsúgjuk azt is, hogy lesz pár kedvezményes árú ajándék szett is a kollekcióban! Érdemes beszerezni őket minél hamarabb, ha nem szeretnél róluk lemaradni.

Pandora Valentin nap 2022

Disney ékszerek és egyéb különlegességek

A Disney x Pandora kollekció is bővül pár elképesztően aranyos ékszerrel, amiket a gyűjtők biztosan imádni fognak. Érkezik többek között egy csillogó tenisz karkötő, melyben 58 cirkónia szikrázik és Minnie Mouse ikonikus arcformája díszít középen. Tartozik hozzá egy nagyon cuki Minnie Mouse gyűrű is, ami egyszerűen ellenállhatatlan. :)
Valentin-napi kedvencünk a Mickey & Minnie örök szerelmét hirdető csókolózó charm, aminek biztosan minden meserajongó és örök álmodozó örülne.

A Pandora ME vagány kollekciója is gyarapszik pár új darabbal, melyek közül két izgalmas gyűrűt mutatunk be nektek a fenti fotón. Az ezüst Angel feliratos gyűrű a szerelmünk becézésére utal vissza, míg a rose gold Love feliratos magát a szeretetet hirdeti. Mind a kettő állítható, így biztosan eltalálod a tökéletes méretet.

A Pandora Valentin-napi kollekciója holnap kerül ki világszerte a boltok polcaira és a webshopokra. Holnap ide kattintva találod majd!