Ilyen lesz a Pandora tavaszi kollekciója!

Világszerte február 16-án kerül ki a boltok polcaira a Pandora legújabb, tavaszi kollekciója, de ha tovább olvasol, már most megnézheted milyen ékszerek érkeznek.
Fedezd fel az újdonságokat, már a megjelenés előtt!

Tavasz van a levegőben!

A télnek lassan vége, itt az új kezdetek ideje. A Pandora legújabb ékszereit ez a napfényes, reményekkel teli, varázslatos időszak inspirálta, így az új ékszerek között számtalan tavaszi, természettel kapcsolatos szimbólumot és árnyalatot találunk. 

Élvezd te is a változást, amit érzel, és lehelj új életet megjelenésedbe a Pandora fényes, tavaszi ihletésű ékszereivel!

Pandora 2023 tavaszi kollekció

Újdonságként érkeznek a szikrázó kék kövekkel díszített fecskéket mintázó ékszerek, melyeket a tavasz első jeleiként megjelenő és a reményt jelképező visszatérő fecskék inspiráltak. A formájukat pedig a vintage tetoválások grafikus megjelenése ihlette. A fecskék visszaköszönnek részletgazdag charmokon, de egy izgalmas fülbevalón is.

A tavaszi motívumok közül nem hiányozhat a katica sem, ami a jószerencse univerzális szimbóluma. A katicabogár charm ráadásul egy különleges új technikáva készült: jellegzetes pontjait fekete tűzzománccal töltötték meg a Pandora ékszerészei, szinte életre keltve ezzel a charmot. Hát nem gyönyörű?

A fecskék és a katica mellé érkezik még egy színpompás unikornis kismalac is, ami arra emlékezetet, hogy bármi lehetséges, ha hiszel benne. Szerintünk egyszerűen elragadó. 

Pandora 2023 tavaszi kollekció

Viseld a tavasz színeit!

A Pandora muranói üvegcharmok vidám pasztell színekkel bővülnek, és jön a szinte már ikonikussá vált Örökkévalóság karika gombfülbevalók utolsó hat színe is.

Érkezik még egy 14 karátos rózsaarannyal futtatott tollpihe szett is (a lenti fotón találod), mely egy nyakláncból és fülbevalóból áll. A tollak a szezon ragyogó fényét tükrözik. Emlékeztető, hogy szabadon lehetsz az, aki vagy, bárhová is mész.

Pandora 2023 tavaszi kollekció

Marvel x Pandora kollekció 

A Marvel rajongók számára is érkeznek izgalmas újdonságok. A Marvel x Pandora kollekció A galaxis őrzői imádnivaló karaktereivel bővül. Jönnek Groot, Űrlord és Mordály ékszerei, valamint a Bosszúállók sorozat is gyarapodik pár új ékszerrel, melyeket a Végtelen kövek díszítenek.

Marvel X Pandora A galaxis őrzői

Írd fel a kívánságlistádra már most a kedvenceidet, az új ékszerek február 16-tól kaphatóak! Beszerezheted őket webshopunkon, vagy a szentendrei üzletünkben, a Nefritben.