Végre megérkezett a Thomas Sabo várva várt őszi - téli kollekciója, tele szuper újdonságokkal!

Különleges charmok, egymással könnyedén kombinálható karkötők és nyakláncok, valamint elragadó fülékszerek érkeztek hozzánk.

Rétegezz!

Az ékszerek rétegezése soha nem volt még ennyire népszerű, mint most. A Thomas Sabo új ékszereit is úgy tervezték, hogy egymással könnyen párosíthatóak legyenek, így arra ösztönöznek, hogy egyedi, hozzád passzoló kombinációkat hozz létre te magad!

Felejtsd el a minimalista stílust és legyél te a saját divatterveződ!

Viselj egyszerre több nyakláncot, melyek akár teljesen különböző stílusúak is lehetnek.

Extra stylist tipp: Egyszerre maximum 5 láncot hordj. A legjobban akkor érvényesül ez a trend, ha 3 finomabb, különböző hosszúságú modellt választasz, ahogyan azt a képen is láthatod.

Thomas Sabo lánc

A rétegezés trendje a karkötőkre is érvényes! Variáld kedvedre a hangsúlyos ezüst karkötőket a finom, kézzel csomózott Little Secrets darabokkal és dobd fel az egészet egy gyönygyös karkötővel! Most tényleg mindent szabad!

Thomas Sabo karkötő

Elragadó fülékszerek

Engedd szabadjára a fantáziádat és díszítsd füleid különleges ékszerekkel! A kevesebb több elve idén nem érvényes, minél több fülbevalód van, annál jobb! A Thomas Sabo új kollekciója is arra bíztat, hogy légy te a saját divatterveződ és halmozd úgy a fülékszereiket, ahogy csak tetszik.

Nyugodtan viselj az egyik füledben egy feltűnő, lógós darabot, a másikban pedig több apró köves ékszert. Vagy az egyikben egy karikát és egy kis követ, a másikban pedig többet.

Nem tudod eldönteni, hogy aranyat vagy ezüstöt hordj? Ez sem akadály többé! Kombináld a kettőt és alkosd meg a saját fülbevaló kombinációdat!

A kombinálhatóság jegyében most először nem is párban tudod megvásárolni a Thomas Sabo fülbevalóit, hanem egyesével.

Szerezz be minél több stílust!

Thomas sabo fülékszer

Fedezd fel a kollekciót és válaszd ki új kedvenceidet!

Ha pedig ki is próbáltad a rétegezős trendet, mutasd meg mit alkottál, küldj nekünk egy fotót Facebookon!