Fedezd fel a Pandora tavaszi kollekcióját!

Ma délutántól elérhető webshopunkon és szentendrei üzletünkben a Pandora tavaszi kollekciója! A várva várt új charmok a virágos kertek varázslatos hangulatát idézik meg, de legkedvesebb hobbijainkról és házi kedvenceinkről is mesélnek.

Pandora Garden, avagy a Pandora kertje

A kollekció legikonikusabb ékszerei a különféle lila százszorszép charmok. Az inspirációt hozzá a virágok sokszínűsége adta. A természetben minden virág teljesen egyedi és megismételhetetlen. A virágok adják a természet legszebb színpalettáját, kivirágzásuk pedig a tavasz beköszöntét jelenti, elhozva ezzel a szabadság és a remény üzenetét. Ezek a gondolatok köszönnek vissza ezekben a gyönyörű lila százszorszépekben. A kollekcióban találsz egy különleges lila virágos charmot, melyek szirmain csodálatos színátmenet figyelhető meg, közepén pedig 1-1 cirkónia kő díszeleg. Ugyanezt az alakzatot megtalálod függő charm változatban is, és érkezik egy áttört, csipkézett charm is, melyet 3 lila százszorszép tesz különlegessé.

Pandora tavaszi kollekció - Pandora Garden

Pandora Moments - Háziállatok

A kutya és cica tulajdonosoknak is kedvez a Pandora tavaszi kollekciója, ugyanis többek között 2 elbővülő állatos függő charm is érkezik hozzánk. A kutyások egy két részből álló mancs alakú függőnek örülhetnek, amit a "Paw prints on my heart", vagyis a "Mancs nyomok a szívemen" mondat díszít. A cicatulajok pedig egy szintén két részből álló cicafej alakú függővel lehetnek gazdagabbak, amit a "My best friend", vagyis az "Én legjobb barátom" felirat tesz teljessé.

Pandora tavaszi kollekció - Háziállatok

Pandora Moments - Hobbik

Az új kollekció ékszereinek segítségével megmutathatod azt is, hogy milyen hobbiknak hódolsz. Ha rajongsz a művészetekért, akkor bizonyára örülni fogsz a festő paletta függőnek, amit 5 ragyogó színes kő és két ecset díszít. A charm mondanivalója: Színezd ki az életed a saját színeiddel! A színház szerelmesei pedig egy Dráma & Komédia charmnak örülhetnek. Az ékszer egyik oldalán a komédiát megtestesítő mosolygós maszk található, a másik oldalán pedig a drámát szimbolizáló síró maszk. A komédia oldalát rószaszín, míg a dráma oldalát kék részletek díszítik.

Pandora tavaszi kollekció - Hobbik

Emelett érkezik még hozzánk egy különleges charm is, melyet a cikk borítóképén láthattok. Ez a kék álomfogó a Pandora és az Unicef együttműködéséből született és arra buzdít, hogy mindig kövesd az álmaid!

Szerezd be az új tavaszi kedvenceket az elsők között!