2021-ben ismét izgalmas trendek érkeznek, de lesz pár újra divatba jövő régi kedvenc is. Cikkünkben adunk egy kis betekintést az idei trend színekbe és fazonokba, valamint az ékszerdivatba is. 

1; Trend színek

A Pantone Intézet idén szokatlan módon két színt is az év színének választott. Az egyik a világos napsárga, a másik pedig az alap szürke. Míg a sárga a reményt és az energiát szimbolizálja, addig a szürke a kitartásra és a nyugalomra utal. A két szín együtt pedig az erő és a remény üzenetét hordozza. A korábbi évek tapasztalatai alapján a Pantone Intézet által év színének választott árnyalata valamilyen módon megjelenik a divatvilágban is, ez pedig idén sem lesz másképp. A sárga nagy hangsúlyt kap tavasszal, főként a táskák és cipők világában.

A Pantone színek mellett a fehér, az örök klasszikus lesz az év másik főszereplője. Szerezzünk be tavaszra egy szép fehér nadrágkosztümöt, blúzt, vagy ruhát. A teljesen fehér, monokróm összeállítások nagyon divatosak lesznek most.

pantone 2021

2; Divatos minták

A boho stílus kedvelői örülhetnek, ugyanis 2021-ben visszatér a patchwork minta. Találkozhatunk vele kabátokon, blúzokon és ruhákon is. De aki a kicsit elegánsabb mintákért rajong, annak sem kell elkeserednie, újdonságként érkeznek a tengeri mintás darabok is.  Kagylók, csikóhalak, korallok díszítik majd a nyári ruhák nagy részét.

3; Stílusos fazonok

Már 2020-ban is nagy szerepet kaptak a vállhangsúlyos megoldások és sokak örömére ez 2021-ben sem fog változni, velünk maradnak ugyanis a puffos ujjak és a válltömések. A hangsúly a vállcsúcson lesz. Minél inkább kiemeli ezt egy ruha, annál jobb! Rengeteg válltöméssel felturbózott póló és pulóver érkezik idén is az üzletek polcaira és divatosak lesznek a éles vállvonalú blézerek és ruhák is.

Emelett újra reneszánszát éli majd a pliszírozott anyag is. Ha eddig nem tettük meg, idén mindeképp ruházzunk be legalább egy lenge pliszírozott szoknyára. Tavaszi gardróbunk alapdarabja lesz! Ami pedig a nadrágokat illeti, érkeznek a bőszárú farmerek és szövenadrágok. Kísérletezzünk velük bátran!

Talán a home office-nak és a korlátozásoknak köszönhetjük, hogy divatossá váltak a melegítők, de az biztos, hogy ez a kényelmes trend még 2021-ben is velünk marad. Szerencsére már nagyon szép, monokróm, kötött szetteket is lehet kapni. A lényeg, hogy a melegítő felsőd és az alsód passzoljon egymáshoz. Dobj fel hozzá pár különleges ékszert és máris kész is a sportosan sikkes outfit!

4; Hangsúlyos ékszerek

Az ékszerek világában a hangsúlyosabb, különlegesebb darabok kerülnek idén előtérbe. Divatos lesz minden, ami nagyobb méretű, szinte már túlzóan nagy láncszemekből áll. A Calvin Klein ékszerei között nálunk már találhatsz is egy gyönyörű láncos karkötő - nyaklánc szettet! Ezüstben és aranyban is elérhető.

Trendi lesz minden, ami gyöngyös. De ne csak a szokványos gyöngysorokra gondoljunk! Viseljünk bátran merész formákat és méreteket! Szintén a Calvin Klein ékszerei között találsz pár extra darabot, ha szeretnél hódolni ennek a trendnek.

A legnagyobb divatházak bemutatói alapján elmondható, hogy divatba jönnek a színes, úgynevezett strand karkötők is. Utazás iránti vágyódásunkat fejezhetjük ki ezekkel a bohókás, vibráló darabokkal, melyek a nyár színeiben pomáznak és a nyaralások motívumai díszítik őket. Szerezz be pár feltűnő darabot a Thomas Sabo-tól!

2021 ékszer divat