Bemutatkozik a Pandora Signature kollekció 

A márkától kissé szokatlan, modern és letisztult kollekciót dob piacra a Pandora. Az újdonságok világszerte július elsején kerülnek a boltok polcaira, de ha velünk tartasz, még a megjelenés előtt megcsodálhatod az új ékszereket. Olvass tovább és tudd meg az elsők között, milyen trendek érkeznek!

A karkötő újragondolva

Ha a Pandora karkötőire gondolsz, akkor szinte biztos, hogy elsősorban neked is azok a klasszikus, láncos ékszerek jutnak az eszedbe, amikre charmok végtelen sorát lehet felfűzni. A különböző formájú és színű medálok alatt a karkötő maga szinte el is tűnik. A most érkező Pandora Signature karperec viszont kiemelkedik a sorból, már önmagában is elképesztően különleges, charmok hordására nem is alkalmas. A Pandora Signature egy nyitott, merev karperec, mely középen formát vált: félig szögletes, félig lekerekített vonalak alkotják. A szögletes rész három külső oldalát Pandora felirat díszíti, míg a karkötő két végén az ikonikus Pandora korona monogram található. Az ékszer három színben érkezik, így mindenki megtalálhatja a kedvencét: elérhető lesz ezüst, rozé és arany színben is. A márkától bár nem megszokott ez a modern, letisztult stílus, szerintünk ez a karkötő egy igazi telitalálat, egy új ikon. Önmagában is tökéletes kiegészítő, de bátran halmozhatod is az új karpereceket. Már régóta nem él az a szabály, hogy egyszerre csak egy árnyalatú ékszert hordhatsz, így ha tetszik, viseld bátran akár egyszerre mind a három színt!

Pandora Signature karkötő

A Pandora Signature modern formái

A karkötők mellett modern, kifinomult stílusú gyűrűk is érkeznek! Az új karperechez tökéletesen passzoló Logo & Hearts gyűrűn vissza is köszön a szögletes forma. A gyűrűt kívül egy ragyogó cirkónia, belül pedig szív kiágások díszitik. A karkötőhöz hasonlóan, önmagában viselve elegáns, nem hivalkodó ékszer, de ha rétegezed más gyűrűkkel - vagy akár ebből viselsz egyszerre többet-, máris egy vagány, lazább stílust kölcsönöz neked. A szögeletes formavilágú gyűrűk mellett egyéb formabontó gyűrűk is érkeznek, ezüst és rozé színben is.

A Pandora Signature kollekció másik ikonikus darabja a lenti fotón látható kéttónusú medálos lánc. Az ékszer különlegessége a medál forgatható karikáiban rejlik, így te magad választhatod ki, hogy viseléskor a karikák köves vagy logóval díszített oldala legyen elöl. Összesen 8 kombinációt hozhatsz létre vele. Ha akarod egy csillogó, mutatós lánc lesz belőle, máskor pedig egy kő nélküli minimalista ékszer.

Pandora Signature ékszerek

Rózsaszín világ

A fenti fotókból is láthatod, hogy újra domináns szerepet kap a rozé arany. Az új darabok szinte mindegyike elérhető lesz ebben a sokok által kedvelt színben is, mely remek kiegészítője lehet nyári ruhádinak. Ha igazán tüzes, nem szokványos megjelenést szeretnél, válassz egy teljes rozé arany szettet, garantáltan szuper nőies leszel benne. De ha csak kísérleteznél az árnyalattal, akkor a kéttónusú modelleket ajánljuk, vagy a különféle színű ékszereket halmozását. Igazán vagány és stílusos megjelenést kölcsönöz egymás mellett egy ezüst és egy rozé karkötő, vagy gyűrű. Próbáld csak ki!

Pandora Rose gold

A Pandora Signature ékszerek július elsejétől lesznek megvásárolhatóak itt a webshopunkon, vagy szentendrei üzletünkben, a Nefritben. Írd be a naptáradba! :)