A gyémánt a „drágakövek királynője”, ragyogó és tüzes, elvarázsol minden kézmozdulatot. Kiemeli a nőiességet, erőt és nyugalmat áraszt, fényéből pedig az évek múlásával sem veszít semmit.  A természet kiemelt alkotása, generációkon át a legszebb ajándék és családi érték. 

A gyémánt a szeretet egyik legidőtállóbb szimbóluma.  A Forevermark nevében is az időtlenséget sugallja: „forever”, azaz mindörökké. Ez rejtőzik az elnevezés mögött – olyan gyémántok, melyeket bárki büszkén viselhet egy életen át, vagy adhat ajándékba egy különleges alkalomra. 

A Forevermark gyémánt nem más, mint egy ígéret.
Egy ígéret, mely értékes és hatalma van.
Egy ígéret, melyet nem szabad megszegni.
Egy ígéret, mely időtálló és erős köteléket teremt.

A Forevermark a De Beers vállalatcsoport tagja, mely a gyémántipar legjelesebb képviselőjeként több mint 125 évnyi szakmai tapasztalatot halmozott fel a gyémántkutatás, - bányászat és – forgalmazás terén.

A Forevermark kizárólag a világ leggondosabban válogatott gyémántjait varázsolja meseszép ékszerekké. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a világ összes gyémántjának alig 1 %-a méltó csupán arra, hogy a márka nevét viselje. 

A márka nagy hangsúlyt fektet a szigorú üzleti, környezetvédelmi és szociális normák betartására. Minden egyes gyémántjuk egyedi és azonosítható. A gyémántok szívébe egyedi Forevermark jelölést rejtenek, ez testesíti meg azt az ígéretet, mely szerint minden egyes gyémánt gyönyörű, ritka és tisztességes forrásból származik.  Ez az egyedi jelölés szabad szemmel láthatatlan, a Forevermark ikonját és egy egyedi sorszámot tartalmaz, mely alapján a gyémántot regisztrálni is lehet, megerősítve ezzel azt, hogy kihez tartozik az adott drágakő.

Forevermark

Mi a Jutánál hisszük, hogy egy gyémánt kiválasztása igen érzelemteli pillanat, melyre a legtöbb vásárló még hosszú évek múltán is szívesen emlékszik vissza, így szeretnénk magát a vásárlás élményét is értékessé tenni.  Forevermark értékesítési nagyköveteink felkészülten, szakértelemmel várják az érdeklődőöket a budapesti Árkádban lévő üzletünkben. Nálunk szép, elegáns környezetben ismerkedhetsz meg a Forevermark gyémántokkal, kollégáink pedig készséggel segítenek majd a megalapozott vásárlásban.

Ismerkedj meg a Forevermark kollekciójával!