Pandora nyakláncok

Pandora nyakláncok

A Pandora világhírű dán ékszerház különleges nyakláncokat kínál rajongói számára. 

A márka híres arról, hogy ékszereik variálhatók és egyedivé tehetők és ez a nyakláncok esetében is így van. Válassz hozzá illő charmot, amellyel igazán egyedivé és különlegessé teheted megjelenésedet. 
A nyakláncok a Pandora ikonikus kollekcióinak darabjai, amelyek egymással harmonizálnak és kombinálhatóak, így komplett, egyedi ékszer-szetteket alakíthatsz ki saját ízlésed szerint.

Böngészd át webáruházunk választékát és inspirálódj következő ékszerkollekciód összeállításához. 

A Pandora dán ékszerház az 1980-as évek óta csábítja a hölgyeket izgalmasabbnál izgalmasabb ékszerkollekciókkal. A márkanév egyet jelent a testreszabhatósággal és variálhatósággal. 

A Pandora azért is kiemelkedik az ékszermárkák közül, mert a dizájnon kívül nagyon nagy gondot fordítanak a finoman kidolgozott részletekre, ezért minden Pandora ékszer valódi remekmű. Az ékszerek anyagát tekintve is fontos számára a minőség, kizárólag kitűnő alapanyagokkal dolgoznak: sterling ezüsttel, melyet 14 vagy 18 karátos sárga- vagy rozé arannyal futtatnak. 

A Pandora nyakláncoknak számos különböző stílusa van, így mindenki megtalálhatja az egyéniségének és stílusának megfelelő ékszert.

Az egyik legnépszerűbb kollekció a Pandora Moments, amely számos személyre szabott ékszert kínál. A Pandora Moments nyakláncokon nyitható O-medálokat találsz, amelyekre a kollekció charmjai közül is fűzhetsz újabb díszeket. 

A Pandora Timeless Elegance kollekciója csillogó, klasszikus ékszereket kínál, amelyek alkalmi viseletre ideálisak. A kollekció gyönyörű, kristályokkal díszített medálok, függők és nyakláncokat kínál, amelyek szinte minden szettet feldobnak.


A Pandora Essence kollekciója az ékszerek szimbolikus jelentésére helyezi a hangsúlyt. A kollekció nyakláncai az érzelmeket, értékeket és tulajdonságokat képviselik, amelyek fontosak számunkra, és amelyekre szeretnénk emlékezni. 

Az Essence nyakláncok személyre szabhatóak, a különböző jelképekkel és színes elemekkel pedig könnyen kifejezhetjük a saját értékeinket és azokat az értékeket, amelyek fontosak a szeretteinknek.

A Pandora x Disney kollekció darabjai a Disney hercegnők mesés világát idézik és számtalan kisebb-nagyobb izgalmas charm-mal egészítheted ki őket. 

A Pandora Me kollekció darabjai ikonikus láncszemeikkel a klasszikus hagyományokat idézik modern köntösben. A láncon találunk nyitható szemeket, melyekre charmokat helyezhetünk el. Fontos, tudnod, hogy ha a Me kollekció mellett kötelezed el magad, akkor ezek a darabok csak a kollekció saját darabjaival kombinálhatók a speciális kapcsolódási módok miatt. 

A Pandora signature kollekció darabjai az ékszerház stílusjegyeit leginkább magukon viselő darabok. A logóban szereplő koronás O betű ihlette ezeket az ékszereket. Ha igazi Pandora rajongó vagy, ne hagyd ki ezt a kollekciót sem a gyűjteményedből. Ezek a darabok hangsúlyosan, a stílusjegyek kívül, vésetek formájában is magukon viselik a Pandora márkajegyeit és logóját. 


Ezek mellett a Pandora kínálatában található még számos más nyaklánc kollekció is. Az ékszerek között találhatók szív alakú, szárnyas, csillag alakú és sok más medál és függő, amelyekkel az egyéni stílust és ízlést fejezhetjük ki.

Minden Pandora ékszer egyedi és megismételhetetlen kézi munka eredménye, melyre a gyártó 2 éves nemzetközi minőségi garanciát vállal. Így biztos lehetsz abban, hogy a webáruházunkban vásárolt Pandora nyakláncod eredeti és valódi minőségi darab.