A nagy férfi ékszer kalauz

Egy férfi legfontosabb kiegészítője általában az órája, és az urak többsége meglehetősen óvatos, ha ékszerekről van szó. Pedig ennek nem kellene így lennie! Egy jól megválasztott karkötő, vagy nyaklánc különleges színfoltja lehet egy férfi megjelenésének is. 

Nézzük milyen ékszerek közül válogathatnak 2022-ben az urak!
 

Tommy Hilfiger férfi ékszerek

Az örök klasszikus: férfi karkötők

Ha férfi ékszerre gondolunk, akkor első körben majdnem mindenkinek a karkötő jut az eszébe. A legtöbb férfi legelőször ezzel az ékszertípussal próbálkozik. Ez nem véletlen, hiszen a karkötők a legjobban kihasználható férfi ékszerek. Hordhatod az órád mellett, hogy még jobban felhívja a figyelmet stílusos időmérődre, vagy díszítheted vele a másik csuklódat is. Bátrabbak pedig akár több karkötőt is hordhatnak egymás alatt, idén nagyon divatos a férfiak körében is a rétegezés trendje.

BOSS férfi ékszerek

Karkötőd kiválasztásánál először azt vedd figyelembe, hogy milyen öltözékekhez szeretnéd általában azt hordani. 
A leguniverzálisabbak a klasszikus férfi bőr karkötők, melyek fekete, barna és kék színekben érhetőek el, így a legtöbb férfi ruhához passzolnak. Ha elegánsabb férfi bőr karkötőt keresel, akkor nézz körül a Calvin Klein, vagy a BOSS kínálatában. Ezeket a darabokat nyugodtan hordhatod öltöny mellé is. Ha pedig egy sportosabb, lazább fazonra vágysz, akkor a Tommy Hilfiger lesz a te márkád.

Manapság nagyon divatosak a gyöngyös férfi karkötők is, melyekből egyszerre akár többet is felhúzhatsz. Érdemes ilyenkor már nem az órád alatt hordani őket, hanem a másik kezeden, hogy jobban érvényesüljenek. Dobj fel velük nyugodtan egy farmer + ing összeállítást, vagy bármilyen sportosabb szettet, de egy fontosabb tárgyalás esetén inkább mellőzd őket.
A Thomas Sabo ékszerei között találsz pár különleges darabot, ha ez az irány tetszik. 

Vagány, bevállalós pasiknak pedig a GUESS kínálatát ajánljuk, ahol számos mutatós férfi karkötő vár rájuk bőr és fém változatban is. A visszafogotabb ezüst mellett náluk már erőteljes arany színű darabokkal is találkozhatunk. 

Calvin Klein férfi ékszerek

A férfi nyakláncok

A nyakláncoktól még manapság is sok férfi ódzkodik, leginkább azért mert túl nőiesnek tartják őket. Tény, hogy ez az ékszer nem mindenkinek való és tudni kell viselni is, de ha vagány, karakteres módon öltözködsz a mindennapokban, akkor nyugodtan kísérletezhetsz velük.

Kínálatunkban találsz pár medállal díszített vékonyabb ezüst színű modellt a Tommy Hilfigertől, a BOSS-tól és a Calvin Klein-tól, és pár vastagabb, vagányabb láncot a GUESS-től. 
Vizsgáld meg mindennapi öltözködésed, és olyat válassz ami passzol a stílusodhoz.

GUESS férfi ékszerek

Férfi gyűrűk

A hagyományos pecsétgyűrűk kora szerencsére már leáldozott, de egyre több nagyobb méretű, különleges férfi gyűrűvel találkozhatunk már a különböző divatházaknál. Ezeket a darabokat csak az igazán bevállalós pasiknak ajánljuk, akik egyébként is bátrak öltözködnek. Számukra egy vagány gyűrű lehet az a plusz, amitől extrán különleges lesz a szettjük. Viszont ha te inkább visszafogottan öltözködsz, akkor maradj meg a karikagyűrűnél.