Január 7-én debütál szerte a világon a Pandora első 2021-es kollekciója, amiben már a Valentin - napi különlegességek is helyet kaptak. Az új darabokat a szerelem és a szeretet ihlette, így számos látványos szív charmmal, szeretetet szimbolizáló motívummal és a piros több árnyalatával is gazdagodik a márka kínálata. 

Ismerd meg közelebbről az újdonságokat!

Pandora Colours, azaz a Pandora legújabb színei

A szerelem és a szeretet témájához igazodva a piros és a rózsaszín több árnyalata is megjelenik valamilyen formában az új kollekcióban. Metálosan ragyogó piros, szikrázó mélybordó és különleges fukszia ékszerek várnak rátok.

A kollekció legikonikusabb darabja a fukszia 'Cabochon' charm, melyben 2 ovális, selymesre csiszolt kő díszeleg, amiket 36 kisebb cirkónia ölel körbe. A szeretet minden formáját szimbolizálja, az önszeretetet is beleértve, így nem csupán Valentin - napra tökéletes ajándék, de magadat is meglepheted vele!

Másik nagy kedvencünk a Ragyogó piros köves dupla logós függő, amit összesen 47 cirkónia és 14 piros cirkónia díszít. Bármilyen karkötőre is kerüljön fel, egészen biztos, hogy egy központi darabja lesz!

Pandora Valentin 2

 

Pandora People - A szerelem motívumai

A kollekció különleges szív medálokkal és a végtelen kötődést szimbolizáló motívumokkal gazdagodik. A képen láthátó ezüst szív medál az újdonságok egyik ékköve, ami a világ legszebb szerelmi történetének, a Rómeó és Júliának állít emléket. A szerelmesek tragédiájuk ellenére is generációk óta az abszolút szeretet szimbólumai, mely felülmúl minden akadályt. Ha szerelmes vagy, vagy ha szerelemre vágysz, kerüljön a karkötődre!

A mi kedvencünk a Vintage kazetta charm, ami azonnal nosztalgikus hangulatot teremt. A függő a '90-es években gondosan készített válogatás kazettáknak állít emléket. Szerintünk elragadó. 

Pandora Valentin 1

 

Pandora Wish kollekció

A különlegességek kedvelőinek biztosan tetszeni fog a csillogó, szivecskével díszített karkötő, amit 39 gyönyörű cirkónia díszít. A közkedvelt Wish kollekció szerencséthozó V formáját ötvözték benne a szeretetet jelképező szívvel. Gyüjtőknek kötelező!

Tekintsd meg az első 2021-es Pandora kollekció ékszereit január 7-től, ide kattintva!