Május 31-én a gyerekeket ünnepeljük. Ha nincs ötleted, mivel lephetnéd meg lányod, vagy fiad, olvass tovább, segítünk!

Tuti tippek tini lányoknak:

Ha olyan ajándékot szeretnél adni, aminek biztosan örül és nem egy fiók mélyén végzi majd a többi kacattal együtt, válassz egy menő, de mégis korához illő ékszert.

Egy divatos Thomas Sabo karkötővel, amire különféle charmokat (azaz medálokat) gyűjthet, nem lőhetsz mellé. Imádni fogja, hogy a különleges charmok segítségével személyre szabhatja az ékszert és ezzel kifejezheti önmagát. Ha pedig van már ilyen karkötője, válassz rá egy hozzá passzoló charmot az új kollekcióból

A csajok nagyon szeretik a Thomas Sabo Little Secrets trendi madzagos karkötőit is. Egy ilyen ajándékkal is garantált lesz a boldogság. 

Thomas Sabo gyereknap

Ha pedig a finomabb, klasszikusabb dolgokat kedveli a lányod, nézz körül a Pandora ékszerei között! Gyönyörűen megmunkált virágos ékszerek és kedvenc Disney hősei által inspirált charmok között is válogathatsz.

Egy "felnőttes", de mégis hozzá passzoló óra is jó választás lehet. A tapasztalataink azt mutatják, hogy a fiatalabbak Rosefield márkára esküsznek. Klasszikus modellek, egy kis csavarral, pénztárcabarát áron. Nézd meg őket!

pandora gyereknap

 

Tini srácok kedvencei:

Fiadat lepd meg egy divatos Tommy Hilfiger vagy Fossil karkötővel. Találd meg a stílusához passzoló darabot és biztos, hogy le sem lehet vakarni majd a mosolyt az arcáról.

Tommy Hilfiger gyereknap

A legkisebbekre is gondoltunk:

A család legfiatalabb tagjai se maradjanak ki a gyereknapból. A kislányoknak válassz egy helyes gyerekfülbevalót vagy egy színes Nowley gyerekórát. Utóbbiból kisfiúknak való modellek közül is válogathatsz.

Lapozd végig teljes ajándékválogatásunkat és találd meg a megfelelő meglepetést!