Bemutatkozik a Juta Gold és a Juta Silver

Elhoztuk nektek az ékszerek új generációját: több mint 30 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött létrehoztuk saját, egyedülálló arany és ezüst ékszer kollekcióinkat. Ismerd meg közelebbről te is a Juta Gold és a Juta Silver márkákat, melyeket az ékszerek iránti soha nem múló szenvedélyünk és vásárlóink igényeinek maximális kiszolgálása hívott életre.

Juta Gold - Az arany ragyogása

A Juta Gold 14 karátos, gyönyörű fehér- és sárga arany ékszereiért egyenesen Olaszországig mentünk, ahol a legjobb olasz tervezőktől válogattuk ki elképesztő gondossággal és odafigyeléssel nektek a legszebb arany darabokat.

A kollekció összeállításánál mindenkire gondoltunk. Az új Juta Gold kollekció alapját képezik a sokak által kedvelt, klasszikus sárga- és fehér arany ékszerek, melyek sosem mennek ki a divatból. Webshopunkon és üzleteinkben letisztult egy köves arany gyűrűk, apró arany fülbevalók, hagyományos stílusú arany nyakláncok, arany karkötők és karperecek, valamint arany medálok várnak rátok. Mindegyik igazi örök darab, amit bátran viselhet az idősebb és a fiatalabb korosztály is. 

Arany ékszerek

A klasszikus darabokat kedvelők mellett a különlegességek szerelmeseinek is szeretnék kedvezni, így nekik is tartogatunk meglepetéseket és újdonságokat. Az egyszerűbb darabok mellett számos rendhagyó arany ékszert is találni az új Juta Gold kínálatban, amelyeket az aktuális trendek inspiráltak. Ezek az ékszerek a modern nőknek készültek, akik szeretik a friss és kifinomult stílust. A geometrikus formák, az arany és a csillogó kövek harmonikus kombinációja valódi figyelemfelkeltővé teszi ezeket az ékszereket. Ezekből a különleges darabookból egy kis ízelítőt találsz webshopunkon, de üzleteinkben még több izgalmas modell közül válogathatsz.

A Juta Gold ékszereink mindegyike 14 karátos aranyból készül, kifogástalan minőségben. Minimalista stílusú, kő nélküli modellek, és díszesebb, cirkóniával, vagy gyémánttal díszített köves ékszerek közül is válogathatsz.
Az arany ékszereinkben lévő gyémántok mind Indiából származnak. India a legrégebbi ismert gyémántlelőhely, ahonnan több híres gyémánt is előkerült már. Az itt talált gyémántok minőség tekintetében az elsőrendűek közé tartoznak, a természet kiemelt alkotásai.
Gyémánttal díszített arany ékszereink generációkon átívelő igazi családi értékek lehetnek. 
Egy olyan ajándék, mely sosem veszít fényéből. 

Arany ékszerek

Juta Silver - Az ezüst eleganciája

A csodálatos nemesfémből, az ezüstből készült ékszerek népszerűsége évezredek óta töretlen. Ha te is inkább ezt a fémet részesíted előnyben az arannyal szemben, akkor a Juta Siver neked szól.

Ezüst ékszer kollekciónkat modern stílusú, kiváló minőségű olasz ezüst ékszerekből állítottuk össze, de találhatsz köztük klasszikusabb, finom vonalvezetésű stílusokat is.

A Juta Silver kollekciókban nagy hangsúlyt kapnak a divatos darabok, amelyek feldobják a mindennapi viseleted, és segítenek kifejezni valódi stílusod. Ha szeretnél egy lépéssel a többiek előtt járni, diktáld te a divatot egy lenyűgöző Juta Silver ezüst ékszerrel az ujjadon, füleden, csuklódon vagy a nyakadban!

Ezüst ékszerek

A Juta Silver ezüst ékszerei  modernek, divatosak és tökéletesen kivitelezettek, melyek minden nő szívét megdobogtatják. Igazi mesterművek, melyeket kifejezetten ambiciózus nőknek terveztek. Modern formahasználat és letisztultság jellemzi őket, így bármilyen korosztály ízlésének megfelelnek. Kombináld őket egymással, vagy próbáld ki velük az ékszerrétegezés új trendjét!

Ezüst ékszerek

Az izgalmas design mellett a minőségre való maximális odafigyelés is elengedhetetlen. Minden Juta Silver ékszer 925-ös finomságú, ródiumozott ezüst. Ez azt jelenti, hogy az ékszerek 925 ezrelék ezüstöt tartalmaznak, mivel a teljesen tiszta ezüst túlságosan puha lenne a megmunkáláshoz. Ezt a fajta ezüstöt másnéven sterling ezüstnek is hívják. Ráadásul a ródium bevonatnak köszönhetően az ékszerek sokkal ellenállóbbak lesznek, így a sérülések sem okoznak majd neked fejtörést. Szintén a ródium bevonat miatt az ezüstre jellemző elszíneződéstől sem kell tartani.

A sterling ezüst összetétel a fémallergiásoknak is kedvez, így ezeket az ékszereket ők is bátran hordhatják.
A sterling ezüst ékszerek ár-érték arányban is remek választásnak bizonyulnak. Legyen szó impulzív vásárlásról, vagy ajándékkeresésről, ezeket az ékszereket árban sem fogod megbánni. Ha szeretnél egy lépéssel a többiek előtt járni, diktáld te a divatot egy lenyűgöző Juta Silver darabban!

Az arany és ezüst ékszerek új generációja

A Juta Gold és Juta Silver ékszerei mindenkit elbűvölnek a ragyogásukkal és eleganciájukkal. Mindkét márka gondosan válogatott ékszerkollekciókkal vár benneteket, amelyek ideálisak minden alkalomra. Legyen szó divatos vagy klasszikus darabokról, ezek az ékszerek garantáltan az életed részévé válnak.

Tedd magad még különlegesebbé ezekkel a gyönyörű ékszerekkel, és hagyd, hogy a Juta Gold és Juta Silver ragyogása kísérjen minden nap!

A kollekcióba folyamatosan érkeznek új darabok, érdemes tehát gyakran ellátogatnod hozzánk, vagy körbenézned webshopunk újdonságai között.