Pandora karkötők

Pandora karkötők

A Pandora dán ékszerház legismertebb termékei a karkötők. 

A Pandora karkötők népszerűségüket annak köszönhetik, hogy teljesen személyre szabhatók és teljes történeteket mesélhetünk el segítségükkel. 

A Pandora karkötők személyre szabhatósága a kollekciókhoz készült charmokból adódik, melyek segítségével mindenki összeállíthatja a saját egyedi ékszerét. 

A Pandora karkötők sokfélék lehetnek, kígyóláncokat vagy merev karpereceket is találsz a kollekciókban. 

Nézz körül a webáruházban válaszd ki új karkötődet és meséld el saját történetedet!

A Pandora karkötők nem csupán arról híresek, hogy hozzájuk kapcsolhatjuk a charmokat, hanem arról is, hogy minden egyes darab kézzel készülő, egyedi remekmű. 

A Pandora ékszerház nem csak a dizájnnal, hanem az alapanyagok magas minőségével és a kidolgozás tökéletességével is kitűnik a szokványos ékszerek közül. 

A legvonzóbb a Pandora karkötőkben, hogy a charmok segítségével teljesen személyre szabhatjuk őket. Ehhez a Pandora szezonális és állandó kollekciókat is kínál, melyek számtalan témában, színben, vagy akár ünnepi alkalomhoz kapcsolódva állnak a vásárlók rendelkezésére. 

A Pandora Moments kollekcióban többnyire kígyóláncokat találunk, melyeket a Moments kollekció charmjaival egészíthetünk ki. A  kígyóláncok, mely finoman kígyózva fonják körbe a csuklódat. Erre a karkötő típusra akár 16-18 charmot is illeszthetsz. 

A Pandora Me az ékszerház lendületes, fiatalos kollekciója. A Me karkötők láncszemekből állnak, melyek közül minden ékszeren három szem nyitható, ide kapcsolhatjuk a kollekció charmjait. Ezeket a szemeket ki is cserélhetjük ún. csatlakozó szemekre, amelyek újabb önkifejezési lehetőséget adnak viselőjüknek. 

A Reflexions kollekció a Pandora legletisztultabb, minimalista ékszerkollekciója elegáns hölgyek számára. Karkötői finoman, szalagszerűen simulnak a csuklóra. A hozzá tartozó charmokkal rendkívül elegáns viseletté varázsolhatjuk őket. 

A charmok kiválasztásánál mindenképpen vedd figyelembe, hogy a különböző kollekció tagjai egymással nem kombinálhatók. 

A színes bőrből készült modellek fiatalos, sportos külsőt kölcsönöznek míg az ezüstből, aranyból készültek inkább elegánsak, így bármilyen hivatalos vagy ünnepi alkalomkor hordhatod őket. 

Szintén nagyon népszerű a merev karperec, melyek ezüstből és aranyozott ezüstből készülnek, így jócskán túlmutatnak az egyszerű divatékszer kategóriáján. 

A Pandora karkötők között találunk olyan típusúakat, melyek nem igényelnek további díszítést, újabb charmokat, mert szikrázó kövekkel díszítették őket. Ezek az ún. tenisz-karkötők önmagukban is nagyon elegánsak, de a Pandora itt is vitt bele egy extra csavart a dizájnba: a karkötők kapcsolódása nagyon különleges, kis gömb segítségével zárhatjuk le őket és állíthatjuk be a megfelelő hosszúságot. 

A Pandora karkötők gyakran tartalmaznak olyan titkos részleteket, mint pl.vésetek a karkötő belső felén.

A Pandora karkötők variálhatóságuk és egyediségük miatt tökéletes ajándékok is. Ha ajándékozol egy Pandora karkötőt, évekig nem kell gondolkodni azon, mit ajándékozz, mert karkötőnként 16-18 charmot, spacert fűzhetsz fel. Ráadásul a Pandora számtalan kollekciója közül minden alkalomra találsz megfelelőt, legyen az Karácsony, Anyák Napja vagy akár Valentin nap. 

Minden Pandora karkötőt elegáns díszdobozban szállítunk, így a díszcsomagolással sem kell bajlódni. A karkötőkre két év magyar és nemzetközi garancia vonatkozik, ezért a legmagasabb minőségben is biztos lehetsz. 

Nézz körül a webáruházban és hagyd magad elcsábítani a Pandora mesés világába.