Így rétegezd az ékszereket!

Keverd bátran a különböző fémárnyalatokat és motívumokat, viselj egyszerre több fülbevalót, láncot vagy karkötőt és alkosd meg saját, egyedi stílusod!
A Thomas Sabo legújabb ékszereit például kifejezetten rétegezésre tervezték. Vékony, állítható hosszúságú láncaik, egyesével megvásárolható fülbevalóik és egymásra húzható gyűrűik segítségével alkothatod meg csak rád jellemző stílusod! A "layering", vagyis a rétegezés hatalmas szabadságot ad a kezedbe és még sosem volt annyira trendi, mint most. Mutatjuk hogyan csináld.

Mix & Match, avagy kombinálj és mixelj!

Az ékszerek rétegezése egy magasabb szintre emeli megjelenésed, lényege a különböző textúrákkal, hosszúsággal és stílusokkal való játék. Hódolj te is a Mix & Match trendnek és hagyd, hogy szabadon szárnyaljon fantáziád! Kombináld bátran az ezüstöt az arannyal, a láncos darabokat a gyöngyösökkel és így tovább. Kombinálj egymástól teljesen különböző ékszereket a szikrázó megjelenés érdekében.

A nyakláncok rétegezésének kulcsa a különböző hosszúságú és stílusú darabok mixelése. A Thomas Sabo nyakláncai például pont emiatt állítható hosszúságúak, így te tudod eldönteni, hogy az egyes darabok milyen hosszan lógjanak a nyakadban. Ezt pedig akár minden egyes nap módosíthatod is. A legjobban akkor érvényesül ez a trend, ha 3 finomabb, különböző hosszúságú láncot választasz.

Rétegezni a karkötőket is szabad! Tökéletesen mutat egymás alatt például egy gyöngyös karkötő, pár láncos modell és egy zsínóros karkötő. Keverd bátran a stílusokat, ahogyan neked tetszik. Ami pedig a gyűrűket illetti, hordj egymás mellett vagy egymás alatt aranyat ezüsttel, köveset, a kő nélkülivel. Lehet, hogy elsőre úgy tűnik majd, hogy semmi sem passzol össze, de kísérletezz tovább bátran és találd meg a téged kifejező darabokat.

Ékszerek rétegezése Thomas Sabo

Fülbevalók rétegezése

Engedd szabadjára a fantáziád és díszítsd füleid is különleges ékszerekkel! A kevesebb több elve most nem érvényes, minél több fülbevalód van, annál jobb! A Thomas Sabo új kollekciója is arra bíztat, hogy halmozd úgy a fülékszereket, ahogy csak tetszik. Éppen ezért, a kombinálhatóság jegyében fülbevalóikat nem is párban tudod megvásárolni, hanem egyesével. Díszítsd fel füleid aprólékos és különleges fülbevalóikkal és állítsd össze saját kollekciódat. Amire figyelj, hogy az egyszerűbb, fülhöz simuló darabok a füled felső részére, a nagyobb méretű, vagy lógós darabok a füled alsó részére kerüljenek. Bátran kombinálhatod itt is az ezüstöt az arannyal.

Fülbevalók rétegezés Thomas Sabo

Visszatérő elemek

Vigyél egy nem várt csavart ebbe a vagány stílusba és válassz egy olyan visszatérő elemet is, mely több kiegészítődön is megjelenik. Ezáltal ez a bohókás megjelenés egy kicsit összeszedettebb lesz.

A Thomas Sabo természetesen erre a trendre is gondolt és két visszatérő motívumot is belevitt legújabb kollekciójába: az egyik a szerelemlakat, a másik pedig a boldogság kulcsa. Ezek az imádnivaló szimbólumok megtalálhatóak fülbevalókon, medálokon, karkötőkön, de még gyűrűkön is. Válassz egy lógós, arany lakat fülbevalót és egy ezüst lakat medálos láncot a tökéletes megjelenés érdekében!

lakat és kulcs Thomas Sabo