/Szolgáltatások
Szolgáltatások 2018-05-31T06:06:26+01:00

SZOLGÁLTATÁSOK

CÉGES AJÁNDÉK

Egy cég életében is vannak olyan különleges alkalmak, amikor szükség van egy, vagy több szép ajándékra. Legyen az egy vállalati rendezvény, egy kolléga nyugdíjba menetele, vagy egy munkatársunk kimagasló teljesítményének elismerése, ha ajándékra van szükségetek, forduljatok bátran hozzánk, hiszen ezen alkalmakra is számos megoldást kínálunk!

ÉKSZERJAVÍTÁS

Elszakadt a kedvenc láncod? Megkopott az ezüst fülbevalód színe? Fordulj hozzánk és napokon belül orvosoljuk a problémádat! Probléma esetén keresd fel bármelyik üzletünket és kolléganőink segítenek neked a megoldásban.

ÉKSZERKÉSZÍTÉS

Egyedi elképzelésed megvalósítása sem jelent számunka akadályt! Álmodd meg és mi szakembereink segítségével megalkotjuk neked a kívánt ékszert!

ÓRA SZERVIZELÉS

Minden, nálunk forgalmazott óra márka szervízelésében is a segítségedre vagyunk, még akkor is, ha az órát esetleg nem nálunk vásároltad. Bármilyen probléma esetén keresd fel valamelyik üzletünket, mi pedig továbbítjuk órádat az adott márkaszervízbe. Amint elkészült, értesítünk téged és már jöhetsz is érte üzletünkbe.

TÖRTARANY FELVÁSÁRLÁS ÉS BESZÁMÍTÁS

Megunt arany ékszereidet egy új, divatos darabra válthatod nálunk, ha a törtarany beszámítás lehetőségét választod! Hozd be bármelyik üzletünkbe a már nem hordott arany ékszereidet és mi kedvező áron beszámítjuk őket, hogy hozzájuthass egy új darabhoz!

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

Mi díjazzuk, ha hűséges vagy hozzánk! Ha a vásárlásaid összege eléri a 30.000 forintot, 5 % kedvezmény adunk neked minden termékünkből. Ha pedig eléred a 300.000 forintos limitet, onnantól kezdve 10 %-os kedvezménnyel vásárolhatsz nálunk. (A 10 % kedvezmény nem érvényes a Pandora valamint a Thomas Sabo termékekre, a márkák előírása miatt.) Vásárolj nálunk és élvezd a kedvezményeket!

X

Kedves Vásárlóink!

Tekintettel vásárlóink és alkalmazottaink egészségére, a koronavírus járvány ideje alatt üzleteink zárva tartanak.

Termékeink webshopon, vagy telefonon keresztül ez idő alatt is rendelhetőek, kiszállításuk folyamatos.

A várható szállítás idő: 1-3 munkanap.

Köszönettel,
Juta Óra-Ékszer