Virág gyerekfülbevaló
cikkszám
JTAG-0291

34 900 Ft

Ingyen házhozszállítjuk!

Variációk


Leírás

A virágos gyerek fülbevaló örök favoritnak számít, ha a kislányok első fülbevalójáról van szó. Ez a tizennégy karátos sárga aranyból készült fülbevaló egy igazán bájos darab. Az apró, áttört szirmokat fehér tűzzománccal színezték a készítők, amitől az összhatás szolid és visszafogott lett.

A virág a fiatalság, a gyermeki ártatlanság szimbóluma és népszerű óvodai jel is. Ezt a fülbevalót nulla éves kortól választhatod és egészen tizenkét éves korig ajánljuk. A hordhatóság idejének egyedüli befolyásolója a gyermek ízlésén kívül, a fülcimpa vastagsága.

A virág formájú gyerek fülbevaló egy univerzális és nagyon kedvelt zártípussal záródik, az úgynevezett tekerős stekkerrel. Ez a megoldás úgy öleli körbe a fülbevaló szárvégét, hogy nem engedi szúrni a fülcimpa mögötti területet, és megakadályozza a kiesést is. Így biztosan nem lesz kényelmetlen a viselete és véletlenül sem fordulhat elő, hogy a gyermek esetleg lenyeli azt. Azonban ha véletlenül mégis elveszne ez a hátsó rész, a pótlása mindig beszerezhető webáruházunkban, vagy üzleteink bármelyikében.

Ha erre a kedves fehér virágra esett a választásod, rakd kosárba és ingyen házhoz szállítjuk neked! További bájos gyerek fülbevalókért pedig böngészd át webshopunk lenyűgöző és sokszínű kínálatát!

 

Márka
Márka
Gyerek fülbevaló
Nem
Nem
Gyerek
Típus
Típus
Fülbevaló
Anyag
Anyag
Sárga arany
Ékszer színei
Ékszer színei
Rózsaszín
Sárga arany
Nemesfém finomsága
Nemesfém finomság
14 karátos arany
Garancia
Garancia
1 év magyar
Csomagolás
Csomagolás
Juta csomagolás
Rövid leírás
Gyerek fülbevalóink mindegyike 14 karátos sárga vagy fehér aranyból készült. A színes modelleket tűzzománc, a köveseket pedig cirkónia díszíti. A legkisebbeknek (0-4 év) készült fülbevalóink egy tekerős stekker segítségével záródnak, ami egyáltalán nem szúrja a kicsik fülét és megakadályozza azt, hogy az ékszer kiessen a gyerek füléből. Gyermek fülbevalóinkat 0-tól 12 éves korig javasoljuk.

Futárszolgálattal szállítjuk, szállítási díj: ingyenes

A várható szállítási idő 1-3 munkanap.

Fizetés:

  • Online bankkártyával a Barion vagy SimplePay rendszerén keresztül
  • Utánvéttel futárnál készpénzben vagy bankkártyával

 

 

Fedezd fel a Juta gyerek fülbevalóinak világát!

 

Még több gyerek fülbevaló

 


Neked ajánljuk