/Garancia
Garancia 2018-11-02T11:36:48+01:00

Az általunk forgalmazott órák és ékszerek mind kimagasló minőségű termékek, de még így is előfordulhatnak problémák és meghibásodások. Ezért részletesen összefoglaltuk az ilyen esetekre vonatkozó szabályokat.

Amit fontos tudnod: minden nálunk vásárolt órát és ékszert bármelyik olyan boltba beviheted garanciális kérdéssel, ahol azt forgalmazzák. Mindenhol kötelesek foglalkozni a garanciális problémával, ha a garancia érvényességét tudod igazolni. A kereskedők ezekben az esetben csak közvetítők, a garanciális cserét vagy javítást a hivatalos központi forgalmazó illetve hivatalos szervíz végzi.

Ez természetesen azt is jelenti, hogy bármilyen nálunk forgalmazott márkájú órát vagy ékszert nyugodtan hozz be hozzánk garanciális problémával, akkor is ha nem nálunk vetted. Kollégáink szívesen segítenek ebben az esetben is!

Ha gyors szervízügyintézésre van szükséged, akkor a legjobb, ha közvetlenül a hivatalos szervízekhez fordulsz! Bármilyen teréket beviheted a szervízbe, a garanciális papírok bemutatása után ők azonnal tudnak segíteni!

X

Kedves Vásárlóink!

Tekintettel vásárlóink és alkalmazottaink egészségére, a koronavírus járvány ideje alatt üzleteink zárva tartanak.

Termékeink webshopon, vagy telefonon keresztül ez idő alatt is rendelhetőek, kiszállításuk folyamatos.

A várható szállítás idő: 1-3 munkanap.

Köszönettel,
Juta Óra-Ékszer