Connoisseurs ékszertisztító
cikkszám
CONN1060

 

Online ár kedvezmény

5 990 Ft -5%

5 690 Ft

Vásárolj legalább 15.000 ft-ért, és ingyen házhozszállítjuk!



Leírás

A szett tartalmaz egy tartály, merítőtálcát, egy kis kefét és a tisztitó koncentrátumot, ami kb. 80 tisztításra alkalmas, 10 csepp/alkalom

TISZTÍSD ÉKSZEREIDET MINDEN ALKALOMMAL EGY FRISS ADAG TISZTÍTÓSZERBEN! 

Nincs többé szennyezett oldatban való ékszertisztítás, vagy felesleges kémiai anyag tárolása az otthonodban! Készíts minden alkalommal egy adag friss tisztítószert, csak csepegtess, meríts és már ragyog is az ékszered!

A koncentrátum több mint 80 használatra elegendő megoldást kínál, hisz egy alkalommal csak 10 cseppre van szükséged belőle. Csepegtess a koncetrátumból a meleg vízzel töltött tartájba, majd a könnyen használható merítőtálcába és kefe segítségével pedig pillanatok alatt újjá varázsolhatod az arany, platina, gyémánt és drágakövekkel diszített darabjaidat! Ha végeztél, az  elegáns tisztítótartályban kényelmesen  és biztonságosan tárolhatod az ecsetet, a merítőtálcát és koncetrátumot tartalmazó kis flakont.  

A szett tartalma:  műanyag tartály,  30ml ammóniamentes tisztító koncentrátum (kellemes citrus illatú), merítőtálca és egy tisztító kefe. 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Enged fel a tartályt a 3/4.-ig kézmeleg vízzel és csepegtess bele 10 cseppet a koncentrátumból, majd óvatosan keverd össze az egyveleget. Helyezd a tisztítani kívánt ékszer(eke)t a merítőtálcára, majd helyezd a folyadékba 30 másodpercre. A feke segítségével tisztítsa meg az ékszert, hogy a legmakacsabb szennyeződések is lejöjjenek az ékszerről.  Fontos, hogy tisztítás befejezése  után öblísd le az ékszert langyos szappanos vízben, majd szárísd meg egy puha ruha vagy törlőkendő segítségével. Ha úgy látod, hogy az ékszerre ráfér még a tisztítás, akkor ismételd meg a műveleted, de inkább többször kevesebb ideig. Ügyeljen rá, hogy a koncentrátum ne kerüljön szembe, illetve kisgyerekek elől elvárva tartandó. 

További információért keresd fel a gyártó honlapját:  https://connoisseurs.com

 

Márka
Márka
Connoisseurs
Csomagolás
Csomagolás
Eredeti Connoisseurs csomagolás

Futárszolgálattal szállítjuk, szállítási díj: 1500 ft

A várható szállítási idő 1-3 munkanap.

Fizetés:

  • Online bankkártyával a Barion vagy SimplePay rendszerén keresztül
  • Utánvéttel futárnál készpénzben vagy bankkártyával

Kapcsolódó termékek

Kép
Kép
Kép