//5 trend, ami menő lesz 2019-ben!

5 trend, ami menő lesz 2019-ben!

2019-ben velünk maradnak az állatminták és a feltűnő kiegészítők, mennek viszont a pöttyök, de jönnek helyette a szédületes, már – már művészi minták. Mutatjuk TOP 5 kedvencünket az idei divatirányzatok közül és mindegyikhez ajánlunk természetesen 1-1 divatos ékszert is!

1; Bézs, minden mennyiségben!

Idén tavasszal akkor leszel a legelegánsabb (és legtrendibb) ha tetőtől – talpig bézsbe bújsz! Ez a kifinomult szín reneszánszát éli most, tégy egy próbát vele te is! Viselj hozzá arany színű letisztult Calvin Klein ékszereket!

2; Különleges anyagok a középpontban: jön a bőr és a vinil!

Felejtsd el a vagány bőrdzsekidet és idén szerezz be egy vintage hatású bőr (vagy műbőr) kabátot! Ez lesz 2019 egyik legnagyobb kedvence! De a bőrrel nemcsak kabátokon találkozhatsz, hanem megjelenik majd a nadrágok, szoknyák, ruhák, sőt felsők kínálatában is. A hansúly most a különleges anyagokon és azok kombinálásán lesz! Bátrak kísérletezhetnek a vinillel is! 🙂 Az ilyen extra ruhákhoz pedig extra kiegészítők dukálnak. Pont olyanok, mint a Les Georgettes variálható, bőrbetétes ékszerei!

3; Batikolt, patchwork minták

A fesztiválstílus begyűrűzik a mindennapi divatba is, persze egy kicsit elegánsabb köntösben. Jönnek a batikolt minták és a patchwork darabok is! Ha jó kézügyességed van, akár te is készíthetsz magadnak pár menő ruhát! A mintás szettedet pedig dobd fel a legkülönfélébb, vidám Thomas Sabo charmokkal díszített karkötővel és nyaklánccal!

4; Légy átlátszó!

Érkeznek a szexi, áttetsző blúzok és sifon ruhák. Bevállalós ugyan, de rettenetesen nőies! Ha szívesen kísérleteznél vele, de nem vagy túl merész, vegyél alá egy a ruhával megegyező színű pántos felsőt. Ezt a szuper feminin szettet pedig koronázd meg egy hosszú Engelsrufer lánccal!

5; Vedd félvállról!

Helyezd a fókuszt a válladra és viselj asszimetrikus nyakkivágású felsőket, melyek az egyik válladat szabadon hagyják. Egyszerre leszel benne nagyon divatos és nagyon nőies. Egészítsd ki egy különleges Pandora fülbevalóval és sok – sok Pandora karkötővel!

Fotók: elle.hu; globalblue.com

2019-01-14T18:12:26+01:00 2019 január 14.|Blog|
X