//A hónap szava: AKCIÓ

A hónap szava: AKCIÓ

A január egyik legmeghatározóbb szava a divatvilágban kétségkívúl az akció! Ilyenkor szinte az összes nagyobb divatház, sőt ékszer-és óramárka is hatalmas kedvezményekkel kedveskedik a vásárlóiknak, így most érdemes beszerezni pár szuper darabot! Sokan ilyenkor abba a hibába esnek, hogy az olcsóbb árak bővületének köszönhetően összevásárolnak olyan ruhákat, amikre igazából nincs is szükségük és valószínűleg a szekrény alján végzik majd.

Idén te ne ess bele ebbe a hibába és vásárolj okosan a leértékeléseken! Stylistunk tippjei segítenek! 🙂

1; Ahelyett, hogy fast fashion boltokban szórnád el a pénzed sok, ámde nem túl jó minőségű darabra, vásárolj inkább kevesebb, de jobb minőségű ruhát a nagyobb márkáknál! 3 poliészter blúz helyett sokkal nagyobb hasznát veszed majd egy szép gyapjú vagy kasmír pulcsinak.

2; Ne az aktuális szezon divathóbortjait kövesd, hanem szerezz be ilyenkor alapdarabokat. Természetesen szem előtt tartva a minőséget! Pár pamut póló, vagy egy szép bőrdzseki például jó beruházás lehet!

3; Sok üzletben előkerülnek ilyenkor a nyári kollekció megmaradt darabjai is. Tudjuk, hogy messze még a nyár, de érdemes körülnézni ezek között is, sokszor januárban lehet beszerezni a legszuperebb lenge ruhákat, verhetetlen árakon! 🙂

4; Ha lehet, időzítsd ilyenkorra a költségesebb darabok beszerzését. Vegyél most egy meleg télikabátot, csinos bőrtáskát, vagy egy örökéletű kosztümöt!

5; Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem! Szuper áron vehetsz most akár márkás karórákat, de gyönyörű ékszereket is!

Mutatjuk, hogy péládul miket:

Az összeállításban szereplő divatos nemesacél ékszereket itt találod:

Calvin Klein rosé fülbevaló

Calvin Klein rosé nyakék

Calvin Klein rosé gyűrű

Calvin Klein női karóra

Ruhák és fotók: massimodutti.com

2019-01-06T16:45:24+00:00 2019 január 6.|Blog|
X