//Viselj kéket!

Viselj kéket!

A tél közeledtével a legtöbben valamilyen furcsa okból kifolyólag tetőtől – talpig feketébe burkolózunk. Ha számodra is a fekete nadrág, fekete pulcsi és fekete kabát kombináció jelenti a téli szettjeid 90 %-át, itt az ideje, hogy változtass!

Hordj bátran színeket a hidegebb napokon is! Ha csak kicsit lépnél ki a komfort zónádból elég, ha egy – egy fekete darabot sötétkékre cserélsz, máris egy kicsit lágyabb lesz a megjelenésed.

Próbáld ki, hogy milyen, ha a megszokott fekete téli kabátod helyett egy sötétkékbe bújsz bele! Ugye, hogy különlegesebb lesz tőle a szetted? De elegendő az is, ha a szokásos fekete garbó helyett idén egy kékre ruházol be. Meglátod, ragyogóbb, üdébb lesz tőle a kisugárzásod! Vagy néha a vastag fekete nadrág helyett bújj bele a kedvenc kék farmeredbe! Apró változtatások, nem túl feltűnő árnyalatok, de mégis különlegesebb lesz tőle a ruháid hangulata. Kísérletezz bátran télen is a színekkel és ha ránk hallgatsz, kezdd a kékkel! 🙂

Nemcsak a ruháidnak, de a kiegészítőidnek is jól áll a kék! Egy világoskék kötött sál rettentően fel tud dobni bármilyen téli kabátot (még egy unalmas feketét is! :)), egy sötétkék óra pedig egyszerre lesz nagyon vagány és mégis klasszikus.

A pontot az i-re pedig tedd fel ragyogó, kék köves ékszerek segítségével. Igazi jégkirálnyővé varázsolnak! 🙂

Az összeállításban szereplő kiegészítőket itt szerezheted be:

Bering sötétkék karóra

Pandora “Káprázatos kívánságok” charm

Pandora “Csillogó Éjszaka – Kék szerelem” charm

Pandora “Káprázatos Tüzijáték” charm

Pandora karkötő

Pandora “Jégszobor” kék charm

Pandora “Jégszobor” áttetsző charm

Ruhák és fotók zara.com

2018-11-26T17:45:18+00:00 2018 november 26.|Blog|
X