//Ragyogj!

Ragyogj!

A téli szezonban ismét divatba jönnek a flitterekkel, glitterekkel, strasszokkal díszített darabok, de természetesen egy kicsit máshogy, mint eddig.

Izgalmas, szokatlan helyekre kerülnek most ezek a ragyogó díszítések. Ingek gallérján, vastag kötött pulóvereken, egyszerű pamut felsők ujján, de akár egy nadrág varrása mentén is találkozhatunk valamilyen csillogó elemmel. De kerül bőven a kövekből a kiegészítőkre is! Bakancsok pántját, táskák csattját, de a téli kötött sapkákat, sálakat és a kesztyűket is megfűszerezik most egy kis ragyogással!

Kísérletezz te is ezzel a vagány, de mégis nőies trenddel, és hordj bátran csillogó díszekkel ékesített ruhadarabokat! Meglátod, már egy ilyen ruha vagy kiegészítő is sokkal karakteresebbé teszi a szettedet és ezáltal ragyogóvá teszi a megjelenésed!

Ha igazán bátor vagy, egy – egy alkalomra tetőtől – talpig flitterbe bújhatsz, hiszen újra reneszánszát élik a csak flitterekből álló ruhák is!

Ragyogó ruhákhoz pedig válassz ragyogó ékszereket! A Calvin Klein apró kövekkel díszített ékszer szettje például igazán különlegessé teszi megjelenésed és kiválóan passzol az egyszerűbb, mindennapi ruhákhoz, de a feltűnőbb darabokhoz is!

A képen található ékszerekért kattints az alábbi linkekre:

Calvin Klein női karóra

Calvin Klein nyaklánc köves medállal

Calvin Klein köves fülbevaló

Calvin Klein köves gyűrű

Calvin Klein köves karkötő

Ruhák és fotók: stradivarius.com

2018-11-19T19:15:04+00:00 2018 november 19.|Blog|
X