//Egy csipet piros

Egy csipet piros

Az őszi mélabú ellen viselj vibráló vörös kiegészítőket, melyek hihetetlenül fel tudják dobni a legegyszerűbb szettjeidet is, ráadásul magabiztosságot és erőt sugároznak.

A piros a legnőiesebb, legszenvedélyesebb szín, melyet magadon viselhetsz. Éppen ezért, bőven elég belőle csak egy csipetnyi, nem kell túlzásokba esni, vagy tetőtől – talpig vörösbe burkolózni.

Elegendő, ha egy piros magassarkút, vagy akár egy sima piros tornacipőt húzol a kedvenc farmered és fehér pulcsid mellé és felkensz egy dögös piros rúzst. Meglátod, máris teljesen más összhatást érsz el, mitha nem lenne rajtad ez a néhány piros dolog.

Ez a szín a legjobban fehérrel, szürkével, vagy feketével kombinálva mutat, de idén belekveredett a szintén nagyon menő állatminták közé is. Maga a minta is lehet piros, ha nagyon bevállalós vagy, de ha csak kísérleteznél, dobj fel pár piros kiegészítőt egy kígyómintás blúzhoz. Az eredmény ellenállhatatlan lesz és trendi!

Szerezz be pár tüzes piros kiegészítőt te is és suhanj végig a hideg, esős napokon igazi istennőként!

A mindennapok hangulatjavítására tökéletes választás a Calvin Klein különleges “Spicy” kollekciója, mely minden darabja ezüst és vagány piros színben pompázik.

Szerezd be őket nálunk!

Calvin Klein fülbevaló

Calvin Klein karkötő

Calvin Klein nyaklánc medállal

Calvin Klein gyűrű

(Ruhák és fotók: www.zara.com)

2018-10-22T15:08:51+00:00 2018 október 22.|Blog|
X